Beşiktaş'tan Sergen Yalçın'a yeni sözleşme

Hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim olarak Beşiktaş tarihine geçen Sergen Yalçın’ın takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 09:34 GÜNCELLEME 17.05.2021 09:40 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın'a yeni sözleşme
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın'a yeni sözleşme

Beşiktaş ile imzaladığı mevcut kontratında senelik 7 milyon TL kazanan Sergen Yalçın'ın yeni talebinin yıllık 30 milyon TL civarında olduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim olarak Beşiktaş kulüp tarihine geçen Sergen Yalçın’ın takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Yönetimin, yeni kontrat için Türkiye Kupası finalinin ardından masaya oturacağı başarılı çalıştırıcının, maaşında artış beklediği bildirildi. Mevcut kontratında senelik 7 milyon TL kazanan Sergen hocanın, talebinin yıllık 30 milyon TL civarında olduğu konuşuluyor. 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir GsLi olarak soyluyorum Sergen soz konusu Besiktassa parayla isi olmaz
    Cevapla
  • İyi olur 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Sergen’i almalı
    Cevapla
  • B.Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana doğru gelmedi resmi açıklamaları takip etmek lazım.
    Cevapla
  • a.d. 2 yıl önce Şikayet Et
    Senede 30 trilyon. Yuh ulan memleket mi yönetiyon.Ülkeyi arşu alaya mı çıkardın. Bir şey mi icat ettin.Bir derde devamı oldun. O parayı alırsan sana ve onu sana verene lanet olsun. Asgari ücretle çalışıp çoluk çocuğunun rızkını bunlara kaptıranlara lanet olsun....
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    adamın hakkıdır verin ne istiyorsa....f terim dünya yıldızlarıyla 2. oldu 2. sınıf topçularla adam şampiyon oldu.. terim ne alıyorsa bi tık üstü sergen reizin hakkıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR