Ahmet Nur Çebi ve Arda Turan PFDK'ya sevk edildi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Arda Turan PFDK'ya sevk edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2021 18:21 GÜNCELLEME 18.05.2021 18:43 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi ve Arda Turan PFDK'ya sevk edildi!
Ahmet Nur Çebi ve Arda Turan PFDK'ya sevk edildi!

Süper Lig'de Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle, Galatasaraylı oyuncu Arda Turan da "sportmenliğe aykırı açıklamaları" sebebiyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada, Beşiktaş'ın deplasmanda Göztepe ile oynadığı maçta, "talimatlara aykırı hareketleri" ve "saha olayları", Göztepe'nin aynı müsabakada "usulsüz seyirci alınması" ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Galatasaray, sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile yaptığı maçta "usulsüz seyirci alınması" ve "talimatlara aykırı hareketleri", Hes Kablo Kayserispor da Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin "talimatlara aykırı hareketi", Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın da "sportmenliğe aykırı açıklamaları" gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon önce onuruz varsa istifa edin Beşiktaş’ı şampiyon yapdınız alınmış kupa finali ni verdiniz daha nebekliyorsunuz hemen istifa edin lütfen
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekarlık bu Galatasaray’a ceza vermek için herşeyi deniyorlar önce kulüp leri tehdit eden ağlayan Beşiktaş kulübü başkanı yardım cısı hocası fotbol cusu bunları ver federasyon
    Cevapla
  • raso 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede tff yonu ceza yazmak icin sade gs mi var sade arda mi var gecen hafta ne halt yediginizi biliyoruz iki sakat adama ceza cazdiniz döğüş edenleri oynattiniz siz kimsiniz
    Cevapla
  • Karakartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep size yontulunca iyiydi sesiniz çıkmıyordu. Haluk Ulusoy zamanında ne kadar korunup kullandığınızı dünya alem biliyor. Bu konuda şikayet edecek en son takım GS dir. Albayrak efendi istediği kadar yırtınsın şimdi.
    Cevapla
  • edm 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah federasyonun da tff ninde cezasını verir yanlarına kalmaz.bjk fb neler yaptı ne seyirciler alındı gs nin kartlı izinli adamlarını almadılar bjk göztepede neler aldı iceri cenk ne küfür etti karagümrüge ama arda sevk tff istifa
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan sende fenere hiç bir ceza veremeyen federasyon tüm hıncını Galatasaray ve Arda Turan dan çıkartıyor ayıptır günahtır bu ne rezalet böyle bu gidişini Türk futbolunu bitiriyor geci olayları kulubüne herşey serbest öylemi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR