Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan 3 isim

Adana Demirspor karşılaşmasında varlık gösteremeyen; Salih Uçan, Gökhan Töre ve Kenan Karaman, performanslarıyla beklentilerin altında kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2021 09:42 GÜNCELLEME 23.09.2021 09:42 Beşiktaş
Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan 3 isim
Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaratan 3 isim

Antalyaspor’a karşı 2-0’dan 3-2’ye maçın çevrilmesi övgülerin ön plana çıkmasını sağlarken, yedek futbolcuların verimliliği görmezden gelindi. Ancak 3-0 önde olunan Adana Demirspor maçında sahaya giren yedek oyuncuların, son 25 dakikada varlık gösterememesi ve maçın 3-1’den 3-3’e gelmesi, kulübeden gelen oyuncuların performansını sorgulatır hale getirdi. Salih Uçan, Kenan Karaman ve Gökhan Töre’den oluşan hücum hattının iki maçta da hiç top tutamaması ve üstüne üstlük mücadele anlamında da yetersiz kalması, Beşiktaş ’ın sonraki maçları için adeta bir uyarı niteliği taşıdı.

Yetersiz kaldılar

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Avrupa ve lig maçlarının bir arada olduğu periyotta bütün oyunculardan faydalanma isteğine karşın futbolcuların yetersiz performansı, teknik ekibi mutsuz ediyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, özellikle bu 3 oyuncuyla performansları sebebiyle bir görüşme yapması bekleniyor.

YORUMLAR 5
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Beşiktaşlı oyuncularda bir yetersizlik göremiyorum. Her maç yedek oyuncular tutacak diye bir kaidede yok. Eğer Beşiktaş tam kadro olsaydı maç daha farklı olurdu. Defansta Necip ve Vidanın olmaması ve Montero ile Welinton henüz birbirlerine uyum sağlayamaması, üstüne üstlük kaleci Ersinin uzaktan gelen şutlara çaresiz kalması maçın kaderini etkilemiştir. Sergen hocaya tavsiyem hiç olmazsa Ajax maçında kaleyi Mert Günoka teslim etsin. Çünkü Ajax takımında mesafe tanımaksızın uzaktan şut çeken çok iyi oyuncular var.
    Cevapla
  • Ömer Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    kenan milli takımda ben buyum diyordu ztn. niye aldılar anlamış değilim
    Cevapla
  • Jimnastikçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajax ‘a 5 kala 8 geçe
    Cevapla
  • Lider 2 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir e veya Kayseri ye yenilmiyoruz hiç olmazsa. Herkes rakibini bilsin ona göre konuşsun.
    Cevapla
  • gurhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Birazcık futboldan anlayan adam bunların tutmayacağını bilirdi zaten.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR