Beşiktaş'ta Montero da maç kadrosundan çıkartıldı

Beşiktaş'ta Francisco Montero üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle Altay maçı kamp kadrosundan çıkarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2021 10:24 GÜNCELLEME 24.09.2021 13:05 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Montero da maç kadrosundan çıkartıldı
Beşiktaş'ta Montero da maç kadrosundan çıkartıldı

Beşiktaş, Francisco Montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle Altay maçı kamp kadrosundan çıkarıldığını açıkladı

Kulüpten yapılan açıklamada; "Futbolcumuz Francisco Montero, üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri göstermesi nedeniyle Futbol Takımımızın Altay maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır" denildi.


KADRODAKİ FUTBOLCU SAYISI 15'E DÜŞÜNCE ALTYAPIDAN 3 İSİM GELDİ

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle İzmir'e 16 futbolcu götürülmüştü. Montero'nun da eksikler listesine eklenmesinin ardından kadrodaki futbolcu sayısı 15'e düşünce altyapıdan Koray Yağcı, Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar kamp kadrosuna eklendi. Genç oyuncular bu akşam yedek kulübesinde olacak.

Beşiktaş'ın Altay kadrosunda şu isimler var:

"Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Fabrice N'Sakala, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Umut Meraş, Emirhan Delibaş, Berkay Vardar, Koray Yağcı"

Beşiktaş'ın Altay karşısındaki muhtemel ilk 11'i ise şöyle: "Mert, N'Sakala, Atiba, Serdar Saatçi, Rıdvan, Josef, Salih, Pjanic, Gökhan, Güven, Kenan"

Yedekler:
Ersin Destanoğlu, Can Bozdoğan, Umut Meraş, Oğuzhan Özyakup, Emirhan Delibaş, Berkay Vardar, Koray Yağcı

EKSİK İSİMLER

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Batshuayi, Ghezzal, Larin, Welinton, Vida, N’Koudou, Teixeira, Montero, Mehmet Topal ve Necip kadroda bulunmuyor.

Adana Demirspor maçı bittikten sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Valentin Rosier de cezası nedeniyle Altay karşısında takımını yalnız bırakacak.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Engin Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen futbolcularına antreman diye kılıç kalkan oyunu mu oynatıyor?
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş jimnastik devlet hastanesi
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Necmettin sen hayatında Erzuruma geldin mi? Ben o gün de ertesi gün de statda idim. Basın da oradaydı.
    Cevapla
  • Necmettin. 2 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas bu hafta kazansin 20 puan fark yapar..arada buyuk bir futbol farki var.
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne önemi var. Hatay ı 7- 0 yener şampiyon olurlar. Sergen Efendi yanlış antrenman yaptırdığını kabul etmeyip suçu oraya buraya atıyor. Örnek geçen sene Erzurum maçı. Satkatlanan futbolcunun sebebini sahaya yükledi. Oysa dünya alem gördü ki sahada hiç birşey yoktu.
    Cevapla
  • sadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz renkli. Rakiplerimize topçuların ayaklarını kırın diye prim verin, bir de utanmazca esip gürleyin. İki renkli de en çok şike tarihinde bilinen takımlardır. Ama utamaz arlanmaz taraftarları vardır.
    Cevapla
  • Dikkat Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya alem neyi gördü anlamadım.
    Cevapla
  • Necmettin. 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarla gibiydi..nerede yoktu..
    Cevapla
  • 1-UPS-A-1 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan konuşuyor sözünün tezahürü gibisiniz.
    Cevapla
  • Nokta 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin eleştirdiğin Sergen Yalçın, geçen sene her türlü olumsuzluklara rağmen hem lig şampiyonluğu yaşadı hemde Türkiye Süper kupasını aldı.Eleştiri yaparken lütfen biraz mantıklı düşünerek yapalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR