Sergen Yalçın isyan etti! 'Dinlendiremiyoruz!'

Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın yaşananlara adeta isyan etti. Altay maçının ardından yöneticiler ve yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlı teknik adamın çarpıcı ifadeler kullandığı belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2021 11:07 GÜNCELLEME 26.09.2021 13:18 Beşiktaş
Sergen Yalçın isyan etti! 'Dinlendiremiyoruz!'
Sergen Yalçın isyan etti! 'Dinlendiremiyoruz!'

Takımda üst üste yaşanan adale sakatlıklarına değinen Sergen Yalçın’ın, “Maalesef kadrodaki çok yorgun olan oyuncularımızı dinlendirme fırsatı bulamıyorum. Çünkü onları dinlendirmek için kenarda oyuncumuz yok. Onlar da darbeye bağlı sakatlıklar yaşadı" dedi.

Sergen Yalçın, "Ben niye Pjanic’i ikinci yarılarda oyundan alıyorum? Dinlenebilsin, sakatlanmasın diye... Ancak sonunda Pjanic bile sakatlandı. Juventus ve Barcelona görmüş, oralarda da yoğun maç tempolarına denk gelmiş Pjanic bile sakatlık yaşadı” diye konuştuğu öğrenildi.

Siyah-beyazlı hoca sakatlıklar yüzünden şu an için Ajax karşılaşması kadrosunun belli olmadığını dile getirdi. Kale hariç tüm bölgelerde problem yaşadıklarının altını çizen Sergen Yalçın’ın, “Atiba da sakatlandı. Belki maça kadar başta sakatlıklar da olabilir. Maalesef kadrodaki en kritik oyuncuları dinlendirme şansımız olmadı. Önümüzdeki milli araya kadar bu sıkıntıları yaşayacak gibiyiz. Yalnız şunu da kimse unutmasın biz buradan daha da güçlenerek çıkacağız” diye konuştuğu bildirildi.

DAHA ÖNCE YAŞANDI MI?

Deneyimli teknik adam, "Bizim için gelecek karanlık değil. Sakatlıklara gerekçe olarak antrenman ya da yükleme diyorlar. Benim takımda üçüncü sezonum daha önce böyle bir şey yaşandı mı? Geçen sene çifte kupa kazandık. Yine aynı idman yine aynı yükleme vardı. Darbeye bağlı sakatlıklara bir şey diyemeyiz ama adale sakatlıkları tamamen oyuncuları dinlendirememekten kaynaklanıyor" dedi. (Milliyet)

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Abdul 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon 13,5 kişiyle şampiyon oldum diye övünüyodun noldu ağlak oğlan daha çok yenileceksin al paranı git
    Cevapla
  • Ziyaretçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bide askeri ücretle çalışıp artı mesai artı ek iş yapıp günde 18 saat çalışan işçiye sor dinlenebiliyormuymuş?
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor her sezon aynısını yaşıyordu ama hiç sesi çıkmıyordu
    Cevapla
  • vay be 2 yıl önce Şikayet Et
    Görünümü Mercedes motor Şahin motoru dağılacağı belleydi
    Cevapla
  • memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence kondisyonerinizi ve yaptiginiz yuklemeleri gozden gecirin..butun buyuk klupler ayni tempoda oynuyor..istediginiz her imkăna sahipsiniz..avrupa kluplerindeki futbolcularda etten kemikten neden sizlanmiyorlar..bjk,yi inonude yenen dortmunt haftayi baymi gecti yok..catir catir oynuyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR