Beşiktaş'ta orta saha ve savunma çöktü!

Beşiktaş'ta orta saha ve savunmada da sıkıntılar var. Welinton, Vida, N’Koudou, Pjanic, Mehmet ve Salih, Ajax maçına yetişemeyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2021 11:19 GÜNCELLEME 26.09.2021 11:19 Beşiktaş
Beşiktaş'ta orta saha ve savunma çöktü!
Beşiktaş'ta orta saha ve savunma çöktü!

Kartal’da 11 futbolcu kesin olarak forma giymeyecek ancak Batshuayi ve Kenan oynayabilecek durumda. Batshuayi ve Kenan oynayabilir. Ancak Teixeira ve Larin’in görev yapamayacak olması Sergen Yalçın’ın canını sıktı. Orta saha ve savunmada da sıkıntılar var. Welinton, Vida, N’Koudou, Pjanic, Mehmet ve Salih, Ajax maçına yetişemeyecek.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın başı sakatlıklarla dertte... Son oynanan Altay maçında kadroya A takımdan sadece 15 isim çıkarabilen siyah beyazlı ekipte, teknik heyet yedek kulübesini genç takımdan üç isimle takviye etmek zorunda kalmıştı. Bunlar yetmezmiş gibi üstüne takımın yıldız ismi Pjanic’in de sakatlanarak henüz 32. dakikada çıkmak zorunda kalması Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi oynanacak Ajax karşılaşması öncesi moralleri bozdu.

Sağlık ekibinden rapor istedi

Sakatlıkların bir kısmının rakiplerin sert darbeleri nedeniyle oluştuğu, takımda adale sorunu yaşamayan neredeyse kimse kalmadığı belirtilirken teknik direktör Sergen Yalçın sağlık ekibinden kapsamlı rapor istedi.

Kötü haberler can sıktı

Sağlık ekibi, teknik direktör Sergen Yalçın’a maçın oynanacağı salı gününe kadar, Batshuayi ve Kenan Karaman’ın olmayabilecek duruma geleceğini bildirdi. Ancak diğer isimlerinden gelen kötü haberler Sergen Yalçın’ın canını sıktı.

Lig maçlarını her zaman ön sıraya koyduğunu, Avrupa karşılaşmalarının ekstra yük getirdiğini her fırsatta dile getiren teknik direktör Sergen Yalçın bir yandan da bu kadar çok sakatlık olmasının nedenlerini kurmaylarıyla birlikte araştırıyor. Kulüpte üzerinde en çok durulan ihtimal, planlanan Slovakya ve İspanya kamplarının bu ülkelerdeki pandemi tedbirleri ve bu bağlı getirilen yasaklar nedeniyle yapılamaması. Bu nedenle Beşiktaş istediği gibi bir kamp gerçekleştirememişti.

Batshuayi ve Kenan oynayacak

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon ilk puan ve puanlarını Ajax karşısında almak isteyen Beşiktaş’ta takımla çalışmalara başlayan Batshuayi ve Kenan’ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Domagoj Vida, Rachid Ghezzal, Welinton, Necip Uysal ve Teixeira için sağlık ekibi çok umutlu konuşmazken Covid olan Montero ile 10 gün daha oynamamaları kesinleşen Atiba Hutchinson ve Miralem Pjanic sahaya çıkamayacak. (Hürriyet)

YORUMLAR 5
  • ZAFER58 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamıyorum ligin başı daha neden hafta içi lig maçı ertelenmiyor ülke puanı söz konusu ne olacak şimdi federasyon zil takıp oynasın çokmu mutlular bjk böyle bir taleptede bulunmaması çok şaşırtıcı diğer takımlar da öyle avrupa maçları sıkışık zaman diliminde durum öyle olunca âkıbet bu yazık
    Cevapla
  • mask 2 yıl önce Şikayet Et
    salihin olmaması büyük kazanç adam bir maç iyi oynadı türkiye liginin en iyi topçusu olarak lanse edildi yorumcular bilemedilerki ne methiyeler dize
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    Geberesesin federasyon maç proğramın batsın yok olasın tüm takımları heba ettiniz
    Cevapla
  • derbeder 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar katiliyorum. ne vardi da bu kadar yogun yaptiniz. sakat hepsi. avrupa maçına cikamaz hale geldiler. sevin federasyon
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hataydan billongu transfer etseydiniz bak iste o hiç sakatlanmazdı;)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR