Beşiktaş'ta Batshuayi'ye yoğun terapi!

Batshuayi, Sporting karşısında yakaladığı fırsatları değerlendirememesi sebebiyle büyük üzüntü yaşadı. Teknik ekip maç sonrasında yıldız futbolcuya moral ve motivasyon yüklemesi yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2021 10:50 GÜNCELLEME 21.10.2021 10:51 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Batshuayi'ye yoğun terapi!
Beşiktaş'ta Batshuayi'ye yoğun terapi!

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Beşiktaş formasıyla önceki gün Sporting maçında etkisiz bir görüntü sergilemişti.

Birçok kez önemli pozisyonlar bulmasına rağmen topu bir türlü filelerle buluşturamayan tecrübeli futbolcu, maç sonunda büyük üzüntü yaşamıştı. Bir topu da direkten dönen Batshuayi'yle özel görüşme gerçekleştiren teknik ekip, yıldız oyuncuya moral ve motivasyon yüklemesi yaptı.

Pazartesi günü Galatasaray'la oynanacak derbide üzerine büyük sorumluluk düşecek olan Batshuayi'ye terapinin maç gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın, Belçikalı golcüsü hakkında "Batshuayi de şanssız. Vuruyor vuruyor girmiyor, direkten dönüyor. Şanssızlık da var." demişti. 

YORUMLAR 3
  • Hümeyra 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah işe yarar...
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Bal yapmaz arı bu seviyede bir futbolcu bu kadar ofsayta düşmez, kimse kusura bakmasın.
    Cevapla
  • qwerty 2 yıl önce Şikayet Et
    ne şanssızlığı ya bu adam defansta bile oynayamaz.kazmanin 'teki geçmiş gollerini izle tamamen rastgele topa abaniyor sürekli ya tutarsa hesabi .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR