Önder Karaveli'den Batshuayi hamlesi!

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Michy Batshuayi geride kalan dönemde beklentileri karşılayamadı. Yıldız isme Önder Karaveli'den destek geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2022 14:47 GÜNCELLEME 12.01.2022 14:47 Beşiktaş
Önder Karaveli'den Batshuayi hamlesi!
Önder Karaveli'den Batshuayi hamlesi!

Siyah beyazlıların Premier Lig ekibi Chelsea'den 150 bin Euro gibi düşük bir ücretle 1 yıllığına kiraladığı "Batsman" lakaplı 28 yaşındaki futbolcu geride kalan dönemde bekleneni veremedi. 

Michy Batshuayi

Gol sıkıntısına çare olamadı

Transferiyle Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran ancak gol sıkıntısına çare olamayan Batshuayi'ye teknik direktör Önder Karaveli'den destek geldi. 

Önder Karaveli, Batshuayi ile görüştü

Oyuncusu ile bir görüşme yapan Karaveli, Belçikalı yıldıza ”Senin kariyerin ve kaliten ortada. Golcüler zaman zaman sıkıntılı döneme girer. Bir seri yakalarsan gerisi gelir" diyerek sahip çıktı.

Önder Karaveli

23 maçta 7 kez fileleri havalandırdı

Belçika Milli Takımı forması da giyen Batsman, bu sezon siyah beyazlı formayla 23 maça çıkarken, 7 kez topu rakip filelere yollamayı başardı. Batshuayi 5 de asist yaptı.

Kariyerinde devler var

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Belçikalı golcünün güncel pisaya değeri 10 milyon Euro. Kariyerinde Standard Liege, Borussia Dotmund, Marsilya, Valencia ve Chelsea gibi üst düzey takımların formalarını tertelen tecrübeli futbolcu Belçika Milli Takımı'nda 39 maçta 22 gol kaytetti.


YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma yorumlar yapmayın.. Takım olarak sistem olarak çözüldük..etkili takım oyunu oynamıyoruz. Futbolculardan suçlu aramayın. Batshuayi dahil..
    Cevapla
  • Kombipac 2 yıl önce Şikayet Et
    Çift forvet oynadığımız sürece forvette hep problemimiz olacak
    Cevapla
  • Demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Batshuayi'ye sabretmektense Emirhan İlkhan'a şans vermeyi tercih ederim.
    Cevapla
  • Kartal34 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir maçta 18 defa ceza alanında topla buluşan da gole çeviremeyen Nadide bulunan kazma forvet lerden biri Chelsea bu adama nasıl transfer etmiş Anlaşılır gibi değil
    Cevapla
  • Yılmaz aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Batshuayi ofsayttan çıkmıyor, pas atamıyor, demiyor ama aramıyor pas. Çok faul yapıyor. Sanki rakip oyuncu gibi, fayda yok. Alt yapıdan bşti çıkıp yetişsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR