Ismael'den Weghorst için özel talimat

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor karşılaşmasında öğrencilerinden Wout Weghorst'u daha çok topla buluşturmalarını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 11:47 GÜNCELLEME 14.08.2022 19:43 Beşiktaş
Ismael'den Weghorst için özel talimat
Ismael'den Weghorst için özel talimat

Kayserispor'u geçen hafta uzatma anlarında Rachid Ghezzal'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek sezonu açan Beşiktaş, 2'de 2 peşinde. Siyah beyazlılar, ilk maçında Karagümrük'ü deplasmanda 4-2 yenerek geçen sezonki gücünü koruduğunu gösteren Alanyaspor'la karşılaşacak. 30 derece sıcaklıkta oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, öğrencilerinden topu daha fazla Weghorst'la buluşturmalarını istedi.

VERİMLİ OLAMAM

Hollandalı yıldızın ilk maç sonrasında Fransız teknik adamla yaptığı görüşmede, "Ceza sahası içinde top alamıyorum. Böyle takıma verimli olamam" diye yakınması üzerine son taktik çalışmalar bu yönde yapıldı. Valerien Ismael özellikle Ghezzal ve Muleka'dan, Weghorst'u beslemelerini istedi.

Beşiktaş'ın bir yıllığına kiraladığı Weghorst, ilk maçta rakip kaleye isabetli şut gönderemese de Ghezzal'ın attığı golde yaptığı asistle galibiyette büyük pay sahibi olmuştu. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR