Caner Erkin'den Beşiktaş'a mesaj! "Boş sözleşmeyi imzalarım"

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin, yarım kalan hikayeyi tamamlamak için Beşiktaş'a haber gönderdi. 34 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlılara dönmek için fedakarlık yapmaya hazır olduğunu belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 12:44 GÜNCELLEME 09.12.2022 12:48 Beşiktaş
Caner Erkin'den Beşiktaş'a mesaj! "Boş sözleşmeyi imzalarım"
Caner Erkin'den Beşiktaş'a mesaj! "Boş sözleşmeyi imzalarım"

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin, yeniden Beşiktaş'ta oynamak için siyah beyazlı kulübe haber gönderdi.

"Boş sözleşmeye imza atarım"

Yıldız oyuncunun tekrar Beşiktaş forması giymek için çok istekli olduğu öğrenildi. 34 yaşındaki futbolcunun, kulübe haber göndererek, "Yeniden Beşiktaş'ta oynamak için fedakarlık yapmaya hazırım. Boş sözleşmeye imza atarım. Yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyorum" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 



Güneş onay verirse imzalar atılacak

Beşiktaş Yönetimi'nin, Teknik Direktör Şenol Güneş ile konuştuktan sonra harekete geçmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın onay vermesi durumunda tecrübeli oyuncu Beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.
 

En çok gol pasını o verdi

Tecrübeli futbolcu, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Bu sezon Süper Lig'de 6 asiste imza atan Caner Erkin zirvede yer alıyor.

2016 yılında İtalya Serie A ekibi Inter'den Beşiktaş'ın yolunu tutan Caner Erkin, 2020'de ise bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

KAYNAK : Takvim
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • bjkli 1 yıl önce Şikayet Et
    tek kelime ..... gelmesin
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka kapıya yavrucum...
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka kapıya yavrucum...
    Cevapla
  • Yakup bey 1 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz zzz
    Cevapla
  • Bilgl 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk bjk değil Galatasaray geldi sonra fb ve bjk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR