Şenol Güneş ve takım kaptanlarından yardım çağrısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın kaptanları depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2023 22:01 GÜNCELLEME 06.02.2023 22:01 Beşiktaş
Şenol Güneş ve takım kaptanlarından yardım çağrısı!
Şenol Güneş ve takım kaptanlarından yardım çağrısı!

 Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım çağrısında bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş Kulübünün sosyal medya hesabından yayımlanan videolu mesajında, ülkenin büyük bir felaket yaşadığını belirterek, "Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük felaketi bir kez daha yaşadık. Ölen kardeşlerimizin, dostlarımızın yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Beşiktaş camiası olarak maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Oyuncularla da aramızda konuştuk, aynı desteği yapacağız. Taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaptanlardan da yardım çağrısı

Ayrıca Siyah-beyazlı futbolcular Cenk Tosun, Josef de Souza, Necip Uysal ve Atiba Hutchinson da depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sukadar milyon verip kaptan Lara herkese seslensen
    Cevapla
  • mehmet 71 1 yıl önce Şikayet Et
    yardımlarınız için teşekkürler.bag kur emeklisiyim.6250 tl aylığım var.bjk liyim.milyon avro alanları ibretle takib edecegiz.karagünümüzde perdeyi ne kadar aralıyacaklar,gönüllerini görecegiz hadi bakalım.hetbiriniz birer MELİH olunuz.öyle değilmi ŞENOL Hocam.gün bugün,devran buğün.fırsat bugün.bjk yi ÖNCÜ olmaya davet ediyorum.rabbim yardımlaronızı kabul eylesin.amin.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun biz birlikte daha güçlüyüz!
    Cevapla
  • Yoorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Pinti herif. Dilin değil elin çalışsın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sağol kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR