Şenol Güneş 'Haber alınamıyor' demişti! Yıldız oyuncudan ilk açıklama geldi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dele Alli’den haber alamadıklarını açıklamıştı. Yıldız oyuncu yarın antrenmanlara döneceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2023 22:48 GÜNCELLEME 23.03.2023 10:07 Beşiktaş
Şenol Güneş 'Haber alınamıyor' demişti! Yıldız oyuncudan ilk açıklama geldi
Şenol Güneş 'Haber alınamıyor' demişti! Yıldız oyuncudan ilk açıklama geldi

Beşiktaş, Süper Lig’e verilen milli takım arasında hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ramazan Ayı’nı tebrik ederek sözlerine başlayan deneyimli teknik direktör, milli takımlar harici eksik futbolcular hakkında bilgi vererek, “Birçok oyuncu milli takımda. Salih Uçan özel izni durumu yarın takıma katılacak. Tayyip Talha'nın sakatlığını biliyorsunuz. 7-10 gün daha devam edecek. Derbiye kadar düzelir diye umutluyuz. Rosier boğazından ameliyat oldu. Hafta sonundan itibaren takıma katılacağını düşünüyoruz. Gedson dişi sebebiyle bir ameliyat geçirdi. Cumartesi gününden sona idmanlara başlar” şeklinde konuştu.

“İstişareye ihtiyaç var”

TFF'nin ligden düşecek takımlara ilişkin aldığı kararı ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren Şenol Güneş, “Bizimle konuşmadılar. Gelecek sezonun prosedürünün bugünden açıklanması lazım. Herkes ona göre hazırlık yapmalı. İstişareye ihtiyaç var. Bu kararın 1 ay sonra değişebileceğini de düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

“İşimizi yapmak zorundayız”

Rakiplerinden 2 deplasman daha fazla oynayacak olması (Hatay ve Gaziantep FK) ile ilgili "Bu bir adaletsizliktir. Karara uyduk ama suçlanan olmamamız lazım. Katılmadığım yüzde 80 konu var ama buna rağmen işimizi yapmak zorundayız. Birileri kuralları bozuyor. Herkes şikayetçi. Bir sıkıntı var. Bunlar seyirciyi kaçırıyor. Üzülüyorum ama fikrimi söyleyeceğim. Kişiler devamlı müdahale etmemeli. Şu an iyi bir durum değil. Ortalık toz duman” ifadelerini kullandı.

“İyi niyetin olmadığı yerde sevgi kirlenmişse bir araya gelmeniz resim çektirmek olur”

Güneş, kulüplerin yapığı karşılıklı açıklamalarla ilgili konuşarak, "Herkes Türk futbolunu kurtarmak için yapıyor. Deprem hepimizi üzdü. Bir araya geldik. Ancak hemen kavgaya başladık. Demek ki özümüzde yanlışlık var. Dürüstlüğün açık olmamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Kavga olmasından diye özverili olmak durumundayız. Depremde zemin ve bina önemli diyorlar. Binanın da kolonları önemli. Sağlam temellerin olduğu yerde diğer sıkıntılar önemli değil. Vız gelir tırıs gider. Biz de vız gelir tırıs gider binayı yıkıyor. Futbolu darmadağın ediyor. Bunları ciddiye almıyorum. Dedikoduların ve boş konuşmaların kimseye yararı yok. Dürüst müyüz yoksa kaostan beslenmek mi istiyoruz? Bunları ayırmazsanız fırtınanın içinde boğuluruz. Samimiyetin ve iyi niyetin olmadığı bir yerde sevgi kirlenmişse ve saygı da yoksa bir araya gelmeniz resim çektirmek olur. Bu birliktelik olmaz. Tartışalım, kavga etmeyelim” diye konuştu.

“Dele Alli’ye ulaşamadık”

Şenol Güneş, izinli olan Dele Alli’den haber alamadıklarını ifade ederek, “İzin verdiğimiz Dele Alli de gelemedi. Haber almaya çalışıyoruz. Telefonla ulaşamadık. İnşallah kaza geçirmemiştir. Haftaya cuma günü tüm takım toplanmış olur. Derbinin pazar günü olma ihtimali var” açıklamasını yaptı.

Dele Alli'den ilk açıklama geldi

Şenol Güneş'in açıklamalarında yaklaşık 4 saat sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dele Alli, yarın antrenmanlara döneceğini söyledi.

Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Çok sayıda mesaj aldım, bu yüzden konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. Kulüp, bugün doktor ile görüşmem için izin verdi. Yarın antrenmana dönüyorum." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Sakarya5403 1 yıl önce Şikayet Et
    bence antrenörlük vasfı ve yeteneği olmayan birisi.Tüm demeçleri spor camiasını karıştırma hedefli.Bunun da bilinçli ve siyasi olduğunu düşünüyorum.İsterseniz geçmiş demeçlerine ve dediklerine bakın.Yakında chp veya hdp den aday olursa şaşırmam..
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen şimdi objektif mi yorum yaptın.
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarının size verdiği değer ,ligi getirdiğiniz hal bu işte. Güya Türkiyenin en büyük takımlarından birine bu cesaret ibretlik bir tablo. Türk milleti bu takımlardan daha iyilerine layık. Delle bunu ingilşz takımlarına,Fransız takımlarına yapabilşr miydi.Kulüp yönetimleri kendini sorgulasın
    Cevapla
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Insallah bjk haklarini tum platformlarda daha gir sesle kamuoyunda siyasette ve uefada arar ve kazanir bjk 19 deplasman oynayacak gs 17 bu mu adalet
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Takıl kafana göre zeten şenolu kimse ciddiye almıyor en sezon sonu oda seneye devre arası gidrrsiniz
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Senol bunamis artik ondan fayda gelmez takimi bitirmeye gelmis cekin gidin yeter yaha besiktas babanin mali degil al cebiyide
    Cevapla
  • Aziz guler 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok biliyorsan sen git
    Cevapla
  • birdost 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı futbolcuların şımarıklığı maaşlarını alırken olmuyor, o zaman kurallara herkes gibi uyacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR