Göztepe, taraftarının sesine kulak verdi

Göztepe, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için GÖZGÖZ mağazalarının depolarında bulunan kışlık ürünlerin deprem bölgesine ulaştırılacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2023 13:21 GÜNCELLEME 07.02.2023 13:21 BİRİNCİ LİG
Göztepe, taraftarının sesine kulak verdi
Göztepe, taraftarının sesine kulak verdi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Göztepe, taraftarının sosyal medyadan yaptığı çağrılara kulak verdi ve mağazalarının depolarında bulunan kışlık ürünleri taraftarıyla koordine ederek depremzedelere ulaştırılacağını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle GÖZGÖZ mağazaları depomuzda bulunan kış koşullarına uygun tüm ürünler kulübümüz tarafından ilgili kamu kurumlarıyla ve taraftarımızla koordine edilerek deprem bölgesine ulaştırılacaktır" denildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR