Ali Akman hayal kırıklığı oldu

Son olarak 1. Lig ekiplerinden Göztepe'ye kiralanan Ali Akman alt ligde de gol ve asist katkısı veremedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2023 09:49 GÜNCELLEME 01.06.2023 09:49 BİRİNCİ LİG
Ali Akman hayal kırıklığı oldu
Ali Akman hayal kırıklığı oldu

Bonservisini elinde tuttuğu Alman ekibi Eintracht Frankfurt takımı Ali Akman'ı bu sezon başı 1. Lig ekibi Göztepe'ye kiraladı ancak genç yıldız adayı alt ligde de yıldızını parlatamadı. Düzenli forma giymekte zorlanan Ali Akman performans olarak hayal kırıklığı oldu.

ALİ AKMAN'IN AVRUPA MACERASI

Ali Akman, 2021 yılında Eintracht Frankfurt takımıyla 5,5 yıllık sözleşme imzalayarak 18 yaşında Avrupa'nın yolunu tuttu. Alman ekibinde resmi maça çıkmadan Hollanda takımlarından NEC Nijmegen kulübüne kiraladı. Ali Akman'ın oradan sonraki durağı da Göztepe oldu. Frankfurt'la 2 yıllık sözleşmesi kalan futbolcu sezon sonu kulübüne dönecek.

GÖZTEPE'DE FORMAYI UNUTTU

Camianın önemli işler beklediği Ali Akman adeta kayıpları oynuyor! Bir türlü gol orucunu bozamayan Ali Akman, son haftalara doğru formayı da unuttu. Sürekli yedek bekleyen Ali, oyuna sonradan dahi giremedi. Göztepe'nin performansından memnun olmadığı Ali Akman gözden çıkarılmış durumda!

SKORA KATKI VERMEKTE ZORLANIYOR

Bu sezon 1. Lig'de çıktığı 14 resmi müsabakada toplam 449 dakika süre alan Ali Akman, golle henüz tanışamadı. Santrafor oyuncusunun uzun süre golle buluşamaması soru işaretlerine sebep oldu.

KAYNAK : Akşam Gazetesi
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • selim 10 ay önce Şikayet Et
    amcasının gazıyla bukadar
    Cevapla
  • Hüseyin35 10 ay önce Şikayet Et
    Efendiler şurası muhakkaktır ki, bir futbolcu kendini yetiştiren kulübünün ve yine O'nun başarısı için dua eden taraftarının rızası hilafına rakip takımlara gider yahut erken yaşta Avrupa yollarına düşme cihetine giderse, başarısızlığı pek muhtemel olur. Genç neslin bu hususu bilhassa göz önünde bulundurması kanaatimce pek mühimdir.
    Cevapla
  • emre 10 ay önce Şikayet Et
    bunu Arda Güler'le kıyaslayanlar vardır, sonuç ortada.
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 10 ay önce Şikayet Et
    Koşmuyor mücadele etmiyor. Halı saha topçusu gibi ayağına pas istiyor. Avrupada koşmayı öğrenmiştir diye düşünmüştüm. Büyük hayal kırıklığı
    Cevapla
  • saha.saha 10 ay önce Şikayet Et
    beddua almayacaksın.. ben onu bilirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR