Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Ezra Ezmeci eşi kim? Esra Ezmeci kitapları

Fox TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı hakkında ortaya atılan iddianın ardından programın sunucusu Esra Ezmeci'nin hayatı merak edildi. Fulya ile Umudun Olsun'da konuk yorumcu olarak yer alan Esra Ezmeci'nin kaç yaşında ve mesleğinin ne olduğu araştırıldı. İşte Esra Ezmeci hakkında tüm merak edilenler ve tüm bilinmeyenler...

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2022 10:20 GÜNCELLEME 16.08.2022 10:20 BİYOGRAFİ
Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Ezra Ezmeci eşi kim? Esra Ezmeci kitapları
Esra Ezmeci kimdir ve kaç yaşındadır? Ezra Ezmeci eşi kim? Esra Ezmeci kitapları

Esra Ezmeci, 1 Ağustos 1986 İstanbul'da dünyaya geldi. Annesinin adı Seval, babasının adı Suat'tır. Şimdilerde 34 yaşındadır. 

İlk orta ve lise öğreniminin ardından Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’ne başladı. Bu bölümden derece alarak mezun oldu. Stajını İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde yaptı. 

Daha sonra klinik psikolojisi üzerine başladığı yüksek lisansını tamamladı. Akademik olarak ilerleyen Ezmeci, hala Adli Bilim üzerine doktorasına devam etmektedir. 

Bir dönem, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde Uzman Klinik Psikolog unvanı ile görev yaptı. Daha sonra kendine özel kendi adına bir terapi merkezi açtı. 

2017'de TV8 ekranında yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programında yorumcu olarak yer aldı. Ayrıca birçok televizyon programına konuk oldu. Diğer yandan da youtube kanalından videolar yayınlanmaktadır. 

FULYA İLE UMUDUN OLSUN'DA

Esra Ezmec, 2021 döneminde itibaren Fox Tv ekranında yayınlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' programında konuk yorumcu olarak yer aldı. 

Ezmeci, 'Fulya ile Umudun Olsun' sunucusu Fulya Öztürk koronavirüse yakalanmasının ardından programın sunuculuğunu yaptı.  Ezmeci'nin, bu dönemde yaptığı sunuculuk beğeni topladı. 

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA PORGRAMINI SUNMAYA BAŞLADI

Fulya ile Umudun olsun programında yorumcu olarak yer alan Ezmeci, 4 Temmuz 2022'den itibaren Fox Tv ekranında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunmaya başladı. Bu gündüz kuşağı programında ilişki problemlerini çözümlemektedir. 

Bu programın düzmece olduğuna ilişkin iddia ortaya atıldı. Bu haber sosyal medyada gündem oldu. 

ESRA EZMCEİ KİTAPLARI

  • İz Bıraktığın Kadar Varsın

  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir

  • Süt Lekesi

  • Kararı Ben Veririm

  • Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever

ESRA EZMECİ EŞİ

Esra Ezmeci Tutku Dalmaz ile dünya evine girdi. Çift, Tuğra isminde bir erkek çocuğu sahibi oldu. Bu evlilik 2005 itibari ile son buldu. 

YORUMLAR 2
  • lüzumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    kendini beğenmişin feministin biridir
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmaları ve verdiği tavsiyeler feminist olmadığının açık delilidir...çok ayıp...on numara bir kadın..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR