İnci Bakraç kimdir? Sunucu İnci Bakraç'ın biyografisi...

Sunucu İnci Bakraç kariyeri ile gündem olan isimler arasında. İnci Bakraç'ın hayatı ve eğitimi merak edildi. İşte, araştıranlar için İnci Bakraç biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2023 10:26 GÜNCELLEME 04.09.2023 10:26 BİYOGRAFİ
İnci Bakraç kimdir? Sunucu İnci Bakraç'ın biyografisi...
İnci Bakraç kimdir? Sunucu İnci Bakraç'ın biyografisi...

İnci Bakraç İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğreniminin ardından Aydın Doğan İletişim Meslek Lisesi'ni tamamladı. Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. 

Çok küçük yaşlardan itibaren sunuculuğa oldukça ilgiliydi. Ortaokula gittiği dönemde spiker olmaya karar verdi. Bu hayali doğrultusunda da İletişim Lisesi'nde öğrenim gördü. Lise yıllarda, diksiyon ve spikerlik eğitimi aldı. Hürriyet Gazetesi'nde staj yaptı. 

Profesyonel anlamdaki ilk sunuculuk deneyimini, 21 yaşında, Fox Tv'de bir magazin programı olan 'Bizden Kaçmaz'da yaşadı. 55 bölüm boyunca bu programla izleyici karşısına geçti.

İnci Bakraç

Ancak asıl hedefi haber spikerliği yapmaktı. Bundan ötürü magazin sunuculuğuna ara verdi. Bir dönem sonra hayalindeki gibi haber spikerliği yapmaya başladı. Tempo TV'nin ana Haber Bülteni'ni sundu. 

Demirören Medya Grubu'nda seslendirmen olarak görev yaptı. Birçok müzik kanalında çalışmalar yürüttü. 

Hakan Ural kimdir ve asıl mesleği nedir? Hakan Ural neden hapis yattı? Biyografisi...Hakan Ural kimdir ve asıl mesleği nedir? Biyografisi...

İnci Bakraç'ın sunduğu Dünya Basını Bu Hafta programı

İNCİ BAKRAÇ TUNÇ ÇALILTIĞI KANALLAR

  • Bizden Kaçmaz (Fox TV)

  • Ana Haber Bülteni (Tempo TV)

  • Dünya Basını Bu Hafta (Tvnet)

  • Haber Bülteni (Akşam Gazetesi web sitesi)

  • Bolca Futbol (D-Smart)

Bolca Futbol programı (İnci Bakraç ve Şoray Uzun)

İNCİ BAKRAÇ EŞİ

İnci Bakraç 6 Eylül 2014'te Kadir Tunç ile dünya evine girdi. Alaz isminde bir erkek çocuğu vardır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin. Hakanla iyi ikili idi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR