Yalı Çapkını 'Suna' Beril Pozam kimdir ve kaç yaşındadır? Beril Pozam oynadığı dizileri...

En son Baba dizisinde rol alan oyuncu Beril Pozam şimdilerde Yalı Çapkını dizisindeki Suna karakteri ile adından söz ettiriyor. Peki Beril Pozam kimdir? Beril Pozam dizileri de oldukça sık araştırılıyor. İşte, merak edenler için Beril Pozam biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2022 17:43 GÜNCELLEME 16.12.2022 17:43 BİYOGRAFİ
Yalı Çapkını 'Suna' Beril Pozam kimdir ve kaç yaşındadır? Beril Pozam oynadığı dizileri...
Yalı Çapkını 'Suna' Beril Pozam kimdir ve kaç yaşındadır? Beril Pozam oynadığı dizileri...

Beril Pozam 1 Ocak 1995'te İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 27 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçirdi. İlk ve orta öğrenimini Ahmet Şimşek Kolejinde tamamladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlar Fakültesinde Tiyatro Bölümünde okudu. Ardından buradan mezun oldu.

Beril Pozam

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da oyunculuk yapmaya başladı. Birçok tiyatro oyununda boy gösterdi. Profesyonel anlamdaki ilk oyunculuk deneyimini ise 2019'da AVM Sakini isimli dizi ile yaşadı.

Ardından Afii Aşk ve Akrep dizilerinde rol aldı. Asıl çıkışını Baba dizisindeki Sevil karakteri ile yaşayan Beril Pozam şimdilerde ise Star TV ekranında izleyici buluşan Yalı Çapkın dizisinde rol almaktadır. Dizide Suna karakterine hayat vermektedir. 

Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını tam oyuncu kadrosu (resimli)Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını tam oyuncu kadrosu (resimli)

Beril Pozam biyografisi

BERİL POZAM DİZİLERİ

  • 2022 - Yalı Çapkını (dizi)

  • 2022 - Ah Belinda (sinema filmi)

  • 2022 - Baba (dizi)

  • 2021 - Ada Masalı (dizi)

  • 2021 - Olağan Şüpheliler (dizi)

  • 2020-2021 - Akrep (dizi)

  • 2019 - Afili Aşk (dizi)

  • 2019 - AVM Sakini (dizi

Beril Pozam dizileri

BERİL POZAM EVLİ Mİ?

Beril Pozam bekardır. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR