Recai Karagöz kimdir? Adım Farah yönetmeni Recai Karagöz'ün bilinmeyen hayatı...

Recai Karagöz, Son günlere damga vuran diziler arasında yer alan Adım Farah'ın yönetmenidir. Ünlü yönetmen Recai Karagöz'ün hayatı ve kariyeri oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Recai Karagöz hakkında tüm bilinmeyenler...

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2023 21:02 GÜNCELLEME 24.03.2023 21:02 BİYOGRAFİ
Recai Karagöz kimdir? Adım Farah yönetmeni Recai Karagöz'ün bilinmeyen hayatı...
Recai Karagöz kimdir? Adım Farah yönetmeni Recai Karagöz'ün bilinmeyen hayatı...

Recai Karagöz 2 Mart'ta dünyaya geldi. Dizi ev film yönetmenidir. 

2016'da Arkadaşlar İyidir dizisinin, 2018-2019'da ise İstanbullu Gelin dizininin ikinci yönetmenliğini yaptı. İlk kez yönetmen olarak görev aldığı proje ise, 2020-2021 yapımlı Arıza dizisi oldu. Ardından birçok dizinin direktörlük görevini üstlendi. 

Şimdilerde ise Fox Tv ekranında yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren ilgiyle takip edilen Adım Farah dizisinin yönetmenliğini yapmaktadır. 

Recai Karagöz

YÖNETTİĞİ DİZİLER

  • 2020-2021 - Arıza (dizi)

  • 2021-2022 - Aziz (dizi)

  • 2022 - Aşk Taktikleri 2 (film) 

  • 2023 - Adım Farah (dizi)

Yönetmen Recai Karagöz

RECAİ KARAGÖZ EVLİ Mİ?

Recai Karagöz, Aslı Çavdar ile evlidir.  

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR