Akhisarspor'da Gekas'tan son çağrı

Akhisarspor'da Futbol Direktörü Theofanis Gekas, takımdan ayrılmak isteyip antrenmanlara katılmayan 8 futbolcuya çağrı yaptı

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 14:00 GÜNCELLEME 14.08.2022 14:07 Diğer Branşlar
Akhisarspor'da Gekas'tan son çağrı
Akhisarspor'da Gekas'tan son çağrı

TFF 3'üncü Lig'e düşen Akhisarspor'da daha önce futbolcu olarak forma giydiği kulübe futbol direktörü olarak geri dönen eski Yunan yıldız Theofanis Gekas, Evren Özbey yönetiminin tekrar seçilmesiyle takımdan ayrılmak isteyip antrenmanlara katılmayan 8 futbolcuya çağrı yaptı.

Gekas, "Akhisarspor'un bugüne kadar elde ettiği tüm başarılar takım ruhu oluşturularak taraftarların da dahil olduğu bir bütünlük içiresinde alınmıştır. Akhisarspor içerisindeki bireysel problemlerin üstesinden de yine birlik olarak geleceğiz. Ben kendi adıma elimi taşın altına koyarak başladığım görevimde Akhisarspor'u gerek antrenmanlarda gerekse maç günlerinde bir arada görmek istiyorum" dedi.

Gekas, "Bu yüzden antrenmanlara çıkmak istemeyen futbolcularımızla görüşüp onları antrenmanlara ve takıma katılmaları için davet ettim. Fakat hala antrenmanlara çıkmak istemeyen futbolcularımız olduğunu görüyorum. Bu futbolcularımızla son kez görüşüp gelecek planlarımızı buna göre yapacağım" açıklamasını yaptı. Öte yandan Akhisarspor, Futbol Direktörü Gekas yönetiminde 35'er dakikalık iki devre üzerinden Soma'da Somaspor'la oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Ev sahibi ekibin gollerini 5 ve 50'nci dakikalarda Yusuf Türk attı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR