Bafetimbi Gomis: Türklere 1 verirsen 2 alırsın

Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Instagram canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2020 00:01 GÜNCELLEME 15.05.2020 00:02 DÜNYA LİGLERİ
Bafetimbi Gomis: Türklere 1 verirsen 2 alırsın
Bafetimbi Gomis: Türklere 1 verirsen 2 alırsın

Bafetimbi Gomis'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

Suudi Arabistan'da ligin ne zaman başlayacağı belli değil ama ligi erken sonlandırarak, önlemler alarak iyi bir iş çıkardılar. Bekliyoruz, şu anda kendimizi koruyoruz.

"İSTANBUL'U ÖZLEDİM"

 

 

Türkçe bazı kelimeleri biliyorum. İstanbul'a uzun süredir gelemedim, özledim. Zamanım olduğunda İstanbul'a gelmek, arkadaşlarımı ziyaret etmek büyük bir zevk. Kısa süre kalabildim ama benim için harikaydı. Büyük yürekli insanlarla karşılaştım, bu çok güzeldi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ GALATASARAY"

Bana göre Türkiye'deki en büyük ve en iyi kulüp Galatasaray. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de saygım var, gelmeden önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi duymuştum ama Galatasaray daha çok biliniyor. Böyle kulüpler de oynabilirdim, iyi kulüpler ama Galatasaray'ın daha çok kupası var, Avrupa Kupası var, böyle bir takımı bilmemek zor. Galatasaray'ın başarısını görmemek zor. Çok önemli bir takım. Beşiktaş ve Fenerbahçe de büyük, bunu da söyledim.

"TÜRKLERE 1 VERİRSEN 2 ALIRSIN"

Türk insanlarına 1 verirsen, 2 alırsın, bunu öğrendim. Galatasaray'da oynarken taraftarlar bana sevgisini verdi, ayrılmak çok zordu. Marsilya'da oynadım, Fransa'daki en büyük kulüp, Türkiye'deki en büyük kulüpte oynadım. Şimdi de Arabistan'daki en büyük kulüp olan Al Hilal'deyim. Bazı oyuncuların buna ihtiyacı var, ben de taraftarların desteğini seviyorum. Taraftarlar olmadan oynamak da çok zor.

"FUTBOLCUDAN ÖNCE İNSANIZ"

Bu durumda oynamak zor. Biz futbolcudan önce insanız, kendilerimizi korumalı, etrafımızdakileri korumalıyız. Zor olacak ancak umarım Türk futbolu doğru kararlar alacaktır. Oynamak riskli, umarım her şeyi iyi olur ve kötü haberler almayız. Galatasaray'da, ligde çok fazla arkadaşım var.

"HER ŞEYİ KONTROL ETMELİYİZ"

Her şeyi kontrol etmek zorundayız. Oyuncuların bir arada olmaması, kimseyle görüşmemesi, tek başına maça gidip, dönmesi gerek. Bir kişinin testi pozitif çıkınca, onun oynamaması şampiyonluğa oynayan takımı etkileyecektir. Bence bu çok zor bir durum, bu durumda karar almak zor. Başlayan liglerde bence böyle durumlar ortaya çıkabilir ve bu da zorluk yaratır.

"OYNAMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARIM VAR"

Premier Lig'de, Almanya'da oynamak istemeyen, taraftarsız oynamak istemeyen arkadaşlarım var. Koronavirüs atlatan arkadaşlarımız bize bunun bir şaka olmadığını, ciddi bir olay olduğunu söylüyor. Bizlerin de bir ailesi, annesi, babası, dedesi var. Belki ölmeyiz ama bizim yakınlarımız için de büyük bir drama olacaktır bu durum.

"İLERİDE İSTANBUL'DA YAŞAYABİLİRİM"

Al Hilal'de mutluyum, hedeflerim var birgün tekrar İstanbul'da futbol oynar mıyım, bilmiyorum, göreceğiz Belki ileride yaşamak için İstanbul'a gelebilirim. Şu anda Al Hilal ile Asya Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak amacım.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan orda sağlık kontrolünden geçmemiş Türkiye nin en büyüğü TRABZONSPOR
    Cevapla
  • Gökhannnn 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük ALLAH dilimize bu en büyük sloganını sokanlara yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    En buyuk fenermi? Neye gøre hangi basariya gøre
    Cevapla
  • ergül özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor., bir gol atıyorsun 2 milyo €,$ alıyorsun. sonra 1 sezon yatıyorsun.
    Cevapla
  • Ferman 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransanin en büyük kulübü PSG dir bir turkiyenin en büyük kulübü Fenerbahçe dir iki suudi arabistanin en büyük kulübü al- ihtilal dir üç gomis gol atmakta basarilidir ama saçmalikta üstüne de yoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR