Pentagon'dan Suriye çıkışı! Şeytan ayrıntıda gizli

ABD Savunma Bakanı James Mattis, ülkesinin Suriye'de çatışmasızlık bölgeleri mutabakatını yakından inceleyeceğini söyledi ve 'şeytan ayrıntılarda gizlidir' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2017 16:08 GÜNCELLEME 08.05.2017 16:08 DÜNYA
Pentagon'dan Suriye çıkışı! Şeytan ayrıntıda gizli
Pentagon'dan Suriye çıkışı! Şeytan ayrıntıda gizli

4 Mayıs'ta Türkiye, Rusya ve İran'ın garantörlüğünde imzalanan mutabakat, ülkede dört çatışmasızlık bölgesi oluşturulmasını öngörüyor.

ABD DIŞİŞLERİ ESED REJİMİNDEN ŞÜPHE DUYUYOR

ABD Dışişleri Bakanlığı mutabakatla ilgili kaygıları olduğunu belirtmiş ve İran'ın uzlaşmadaki garantörlüğü ve "Şam yönetiminin geçmişte imzalanan anlaşmalardaki sicili" nedeniyle mutabakata şüpheyle yaklaştıklarını açıklamıştı.

MATTİS'TEN DEĞERLENDİRME

Savunma Bakanı Mattis ise "Tüm savaşlar en nihayetinde sona erer ve uzun süredir bu savaşı nasıl sona erdireceğimizi değerlendiriyoruz. Dolayısıyla öneriye ve işe yarayıp yaramayacağına bakacağız" dedi.

"TEMEL DETAYLAR BELİRSİZ"

Ancak Mattis, temel detayların hala belirsiz olduğunu, güvenli bölgelerin güvenliğini kimin sağlayacağının ve tam olarak hangi grupların bu bölgelerin dışında tutulacağının bilinmediğini söyledi.

MATTİS: "ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR"

Mattis, mutabakatın savaşı bitirip bitirmeyeceği sorulduğunda da "Şeytan hep ayrıntılarda gizlidir, değil mi? Dolayısıyla ayrıntılara bakmamız gerek" dedi.

RUSLARLA BU KONUYU ELE ALDIK

Amerikalı Bakan ayrıca ABD'li Genelkurmay Başkanı General Joseph Dunford'un önceki gün Rus mevkidaşıyla konuyu ele aldığını söyledi ve "Bu konu gündeme geldi, ancak açıklığa kavuşturulması gereken birçok ayrıntı var" dedi.

KAYNAK : BBC
YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • coşkun adam 6 yıl önce Şikayet Et
    kişi kendinden bilir işi.
    Cevapla
  • James p. 6 yıl önce Şikayet Et
    Seytanin gizliligimi kalmis.artik gozle gorunur hale gelmis 911 km sinir boyunda abd yavru iplisçikler olusturmuş onlari emzirmiş,altini degismis,agizlarina emzik vermis ve buyuyenleride hergun dogumevine yolamis.seytan cin el ele olmus.atasiniz bol olsun.dunyadayken yanasiz ins.
    Cevapla
  • cancel 6 yıl önce Şikayet Et
    şeytan biziz desene
    Cevapla
  • mohikan 6 yıl önce Şikayet Et
    şeytan apaçık ortada
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki sabote edilecek. Tıpkı eğit donat gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR