Pentagon'dan kritik Suriye açıklaması

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik operasyonuna ilişkin ABD Savunma Bakanlığı'nda (PENTAGON) basın toplantısı düzenlendi. ABD Savunma Bakanı James Mattis ve ABD Genelkurmay Başkanı Dunford açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2018 06:32 GÜNCELLEME 14.04.2018 09:39 DÜNYA
Pentagon'dan kritik Suriye açıklaması
Pentagon'dan kritik Suriye açıklaması

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik operasyonuna ilişkin ABD Savunma Bakanlığı'nda (PENTAGON) basın toplantısı düzenlendi. Pentagon'daki toplantıda operasyonun ilk etabının sona erdiğini ve nokta atışı bir operasyon olduğu açıklandı.

YENİ SALDIRI PLANIMIZ YOK

ABD Savunma Bakanı James Mattis, yeni saldırı planlarının olmadığını açıkladı. Mattis “Esad rejiminin geçen sene mesajı almadıkları anlaşılıyor. Şimdi biz ve müttefiklerimiz daha sert vurduk ve hep birlikte Esad’a ve onun katil kurmaylarına yeni bir silahlı saldırı daha düzenlememeleri gerektiğine dair mesajımızı gönderdik” dedi.

 

 

İLK DALGA SONA ERDİ

ABD Genelkurmay Başkanı Dunford, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye rejimine karşı yürütülen ilk dalga saldırının sona erdiğini duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklamasından yaklaşık bir saat sonra Savunma Bakanı Mattis ve Genelkurmay Başkanı Dunford Pentagon’da kameraların karşısına geçti.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Ìsdedikleri ğibi kulaniyorlar 3 devlet ABD ìnğiltere Ìsrailide koruyorlar zaten bir millet 4 devlet kanada da var...
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Esatin hanimi nerden Ìnğilizmi bitti Zaten onlarin adamlari Rusyayida kulaniyor Rusya biliyor. Fransanin adamida Ìran tamam işde
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Herşey boş 4 ğün önçe vuracaz dediler heryeri boşattilar bunlarda bombaladi geç yemezler bitirmek isdemiyorlar politika maksuz yapiyorlar. niyetleri sömürmek
    Cevapla
  • Erk 5 yıl önce Şikayet Et
    Göstermelik bir saldırı işte tamda budur. Hepsi hikaye boşaltılmış üslere karşı füzelerin ve savunma sistemlerinin etkinliklerini taraflar deniyorlar başkada bir şey yok
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD operasyonun sürse ne olur boş araziyi bombalayıp dur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR