İsrail, Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa'daki provokasyonlarına bir yenisini ekledi. Mescid-i Aksa'daki Filistinliler dışarı çıkarıldı, direnen bir kız çocuğu gözaltına alındı. Daha sonra Yahudi işgalciler Aksa'ya baskın yaptı.

 

Onlara refakat eden İsrail polisi ise elinde içki şişesiyle, Mescidi Aksa'ya girdi.
İsrail polisi, Mescid-i Aksa'ya baskın yaptı.

Üstelik polisin elinde içki şişesi vardı.

İsrail polisi, Mescid-i Aksa'ya yahudi işgalcilerin girişine izin verirken, içerideki Filistinlileri zorla dışarı çıkardı. Direnen 15 yaşındaki bir kız çocuğunu da göz altına aldı.

Aksa'nın içerisi büyük ölçüde tahliye edildikten sonra polisler, siyonist gruba refakat etti. O polislerden birinin elinde şarap şişesi vardı. İsrail polisi elinde içki şişesiyle Mescid-i Aksa'ya girerken, avludaki bir kaç Filistinli görevlinin tepkisiyle karşılaştı.

Aksa vakfının çalışanları polisi, "buraya içki ile giremezsin" diye uyarsa da İsrail polisi şişeyi bırakmadı ve elindeki içki şişesiyle haremüsşerife girdi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • mmet 12.09.2018 15:58
    hitlere rahmet okumayın çünki hitler beni israil kavmini filistinde toplamak için bir kısmına katliyam yaptı bu bilinçli bir adımdır.
  • ÂDEMOĞLU 11.09.2018 15:37
    Sizin hakinizdan adolf hitler gelir
  • filiz 11.09.2018 11:35
    Ya Rabbım, zalimlerin zulmü son bulsun, kendi eşdikleri kuyuya kendileri düşsün inşallah. Amin Amin Amin.
  • ÇAKIR 11.09.2018 11:14
    Bu hitler sizin kökünüzü niçin kurutmadı dünyanın başına bela bıraktı dilerim Allahtan bir hitler daha dünyaya gelirde geride kalanları halleder.
  • Musti 10.09.2018 22:12
    Rabbim bunları için ebabil kuşlarını gönder ki helak olsunlar ve kutsala zarar vermenin ne olduğunu görsünler ibreti alem için
Daha fazla yorum görüntüle