İsrail'den şaşırtan Türkiye itirafı!

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a yakınlığıyla bilinen ve raporlarıyla devletin her sene güvenlik alanındaki politikasını belirleyen Herzliya Enstitüsü, Tel Aviv hükümetine Doğu Akdeniz doğal gazı için Türkiye’ye anlaşma çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2019 09:45 GÜNCELLEME 27.12.2019 09:48 DÜNYA
İsrail'den şaşırtan Türkiye itirafı!
İsrail'den şaşırtan Türkiye itirafı!

“Sıfırdan yüzyıla-Erdoğan her cephede etkin” başlıklı raporda, “Akdeniz’de İsrail’in çıkarına olan Türkiye ile tansiyonu düşürmektir” denildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi küresel bir güç haline getirdiğine vurgu yapılan raporda, İsrail’in en kısa zamanda Akdeniz Gaz Forumu düzenleyerek 7 Avrupa ülkesi ve Türkiye’yle anlaşması gerektiği belirtildi. 

 

 

''TÜRKİYE İLE ASKERİ ALANDAKİ HER GERGİNLİK RİSK TAŞIYOR''

Raporda ayrıca, “Türkiye ile İsrail arasında askeri alandaki her gerginlik Tel Aviv için risk taşıyacaktır. İsrail’in aleyhine olacak rekabet yerine Türkiye ile hava ve deniz alanlarında yeni iş birliği anlaşmaları yapılmalıdır” ifadelerine yer verildi. 

 

 

KAYNAK : Star
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Sulo 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidin israel ile anlaşma yapın şimdi hahahaha sizleri bekliyor AKP
    Cevapla
  • israfil 4 yıl önce Şikayet Et
    yakin zamanda libya ile yapilan antlasma devaminda tunus 3 uncu ulke lubnan olur ise misir ile israil akdenize acilimi sonlanmis olacaktir esas korku tunusla yapalabilcek antlasmanin lubnanida tetikleyebilecegidir lubnanda malum hala fransa otoritrligi varligi tam bertaraf olmadigindan tehlikeli bir cibani kasimakta israil ile misira zarar verecek oldugundan turkiye burda konuslanmasi hicte zor olmayacaktir
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen anlasacan israil kaba kuvvetle hic bir yere varamazsin anca düsman toplarsin hitlerde kaba kuvvetle avrupaya bin yil hükmedeceni sandi ne oldu fare deliginde intahar etmek mecburiyetinde kaldi alman irkini bin yilligina katliamci vahsi irk diye tanitti
    Cevapla
  • umit 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzeyden üstümüzden Allah CC izniyle azab getireceğiz
    Cevapla
  • Celik 4 yıl önce Şikayet Et
    La galiba İllallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR