Ayağına bıçak yerleştirdiler! Horoz seyirciyi öldürdü

Hindistan'da sahibi tarafından ayağına jilet kadar keskin bıçak yerleştirilen horoz, dövüştürülmek için bırakıldığı anda seyircilerin arasına daldı. Karnından ciddi şekilde yaralanan bir kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2020 13:04 GÜNCELLEME 18.01.2020 15:52 DÜNYA
Ayağına bıçak yerleştirdiler! Horoz seyirciyi öldürdü
Ayağına bıçak yerleştirdiler! Horoz seyirciyi öldürdü

Hindistan'da yasak olmasına rağmen yaygın bir şekilde yapılan horoz dövüşlerinde can kaybı yaşandı.

 

 

Hindistan'ın Andhra Pradesh eyaletindeki Pragadavaram köyünde gerçekleştirilen horoz dövüşlerinde, sahibinin dövüşmesi için bırakılan horoz aniden seyircilerin arasında dalınca, 55 yaşındaki Saripalli Venkateswara Rao isimli şahsın ölümüne neden oldu.

SAHİBİ AYAĞINA BIÇAK YERLEŞTİRDİ

 

 

Dövüş öncesinde, rakibine daha büyük zarar verebilmesi adına sahibi tarafından horozun ayağına jilet kadar keskin bir bıçak yerleştirildi.

SEYİRCİLERİN ARASINA DALDI

Sahibi, horozu dövüşe başlaması için elinden bıraktı. Bu sırada hedef şaşıran horoz, seyircilerin arasına daldı. Ayağındaki jilet kadar keskin bıçakla seyircilerin arasına dalan horoz, 55 yaşındaki bir şahsı karnından ciddi şekilde yaraladı.

"YASAK" KARARINA RAĞMEN YAYGIN

Hindistan'da Yüksek Mahkeme'nin yasaklama kararına rağmen yaygın olarak gerçekleştirilen horoz dövüşleri bu kez can aldı. Seyircilerin arasına giren horozun ayağındaki bıçak tarafından karnından yaralanan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Hindistan yerel basınında, korkunç ölümle alakalı birçok kişinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığı haberleri yer aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR