Papa koronavirüse mi yakalandı? Testin sonucu açıklandı

Papa'nın geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edilmişti. Reuters'ın İtalyan medyasından aktardığı yeni gelişmeye göre ise; Katoliklerin ruhani liderine yapılan testin sonucu negatif çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2020 10:38 GÜNCELLEME 03.03.2020 10:42 DÜNYA
Papa koronavirüse mi yakalandı? Testin sonucu açıklandı
Papa koronavirüse mi yakalandı? Testin sonucu açıklandı

İngiliz haber ajansı Reuters'ın İtalyan gazetesi Il Messaggero'dan aktardığı habere göre; Papa Francis'in coronavirüs (Covid-19) testinden geçirildiği ve sonucun negatif çıktığı belirtildi.

 

Ancak Vatikan sözcüsü Matteo Bruni'nin koronavirüs iddialarına hiçbir yorumda bulunmaması dikkat çekti.

On yıl önce hastalık nedeniyle akciğerinin bir kısmı alınan 83 yaşındaki ruhani lider, geçtiğimiz hafta tüm etkinliklerini iptal etmiş, kameraların önüne çıkmaktan kaçınmıştı.

 
KAYNAK : Reuters
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Papazi papa korumustur
    Cevapla
  • TESTLER BOZUK 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika merkezden gelen en güvendikleri corona testlerinin hatalı olduğunu keşfetti. Etrafımızda heryerde corona var bizde yok diyor bizim doktorlar. Mümkün değil sağlam test getirtin dedim ama demeç vermekten okuyan olmadı. Hiç yoksa CT yaın ciğerleri hasarı gösterir. Zatürreden öldü denilenleri inceleyin otopside. Allaha havale etti bakan iran gibi bizde de olabilir ama ben bulamadım dedi.
    Cevapla
  • Sarı 54 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan. Eminimki tüm Vatikan tüm çocuk istismarcıları bu virüse yakalandı. Bugün yarın haberi okuruz. Rabbim sen Aziz sen Alim sen Veli sen Bedi sen Zeki sen Hak sen Hakim sen Hamd sen Hamid sen Mucid sen Mümin sen Kadir sen Vahiy sen Rahman Rahim olansın.
    Cevapla
  • Altaylar 4 yıl önce Şikayet Et
    3 ihlas 1 Fatiha okusun
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu moruğun kendisi zaten bir virüs! Dolayısıyla virüs buna yakalanmıştır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR