İngiltere Başbakanı Johnson'ın hamile nişanlısını korona korkusu sardı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın hamile nişanlısı Symonds, "Geçen haftayı korona virüsün ana semptomlarıyla yatakta geçirdim. Covid-19 ile hamile olmak açıkça endişe verici" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2020 21:29 GÜNCELLEME 04.04.2020 21:30 DÜNYA
İngiltere Başbakanı Johnson'ın hamile nişanlısını korona korkusu sardı
İngiltere Başbakanı Johnson'ın hamile nişanlısını korona korkusu sardı

Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyayı etkisi altına olan ölümcül korona virüs nedeniyle geçtiğimiz 27 Mart'ta virüs taşıdığı tespit edilen ve kendini karantinaya alan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın ardından bu kez hamile nişanlısı Carrie Symonds'un koronaya yakalanmış olabileceği gündemde. 32 yaşındaki Carrie Symonds sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Geçen haftayı korona virüsün ana semptomları ile yatakta geçirdim. Teste gerek duymadım ve 7 gün dinlendikten sonra kendimi daha güçlü hissediyorum ve iyileşiyorum" dedi.

 

Symonds, "Covid-19 ile hamile olmak açıkça endişe verici" diyerek diğer hamile kadınlara da bir dizi tavsiyelerde bulundu.

 

Öte yandan İngiltere Başbakanı Boris Johnson geçtiğimiz 27 Mart'ta test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurarak evden çalışacağını açıklamıştı. Evinde karantinada bulunan Başbakan Johnson, Twitter'dan yayınladığı videoda, "Kendimi daha iyi hissediyorum ve 7 günlük izolasyonumu yapmama rağmen ne yazık ki hala bir semptomum var, küçük bir semptom, hala ateşim var" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • hattat 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın çivisi çıktı onlar hadi gavur. ya bizimkiler Müge anlı esra Erol bu program ların acil kalkması lazım mide bulandırıcı
    Cevapla
  • Şevki 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten gayrimüslüm ,onlarda zina gibi bir kavram da yok doğal olarak.."Dünya müslümanın zindanı,kafirin cennetidir"..
    Cevapla
  • Abdülhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam toplumun gözü önünde zina etmiş. Bunu normal bişeymiş gibi topluma yansıtmak son derece yanlış bir durum
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlensinler, niye nisanli duruyorlarmis bunlar? Bunlarda boyle tuhaf bir gelenek mi var?
    Cevapla
  • izmitli 3 yıl önce Şikayet Et
    siz ve sizin gibileri yüzünden böle oluyo isyanker nikahsız çocuklar daha nelerneler yapılanlara göre bu cezalar az bile
    Cevapla
  • Türkoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam dini nikah kıymıştır nerden bilyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR