ABD'de korona gerçeği ortaya çıktı! İlk ölüm haftalar önce gerçekleşmiş

ABD’nin California eyaletinde yapılan otopsiler, ülkede yeni tip Corona virüs (Covid-19) nedeniyle ilk ölümün bilinenden haftalar önce gerçekleştiğini ortaya koydu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2020 02:36 GÜNCELLEME 23.04.2020 03:01 DÜNYA
ABD'de korona gerçeği ortaya çıktı! İlk ölüm haftalar önce gerçekleşmiş
ABD'de korona gerçeği ortaya çıktı! İlk ölüm haftalar önce gerçekleşmiş

California Santa Clara Acil Operasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada,‘’Santa Clara İlçesi adli tıp uzmanının tespitine göre, ilçemizde Covid-19 kaynaklı ölümlerin, bilinenin aksine 9 Mart 2020’de değil, daha önce gerçekleştiği ortaya çıkmıştır.’’ ifadelerine yer verildi.

 

 

Açıklamada, adli tıp uzmanının 6 şubat ve 17 şubat tarihlerinde hayatını kaybeden iki kişi üzerinde yaptığı otopsi sonuçlarını Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’ne (CDC) gönderdiği ve CDC’nin ölüm sebeplerini Covid-19 olarak onayladığı belirtildi.

Amerikan medyasında geniş yer bulan olay üzerine konuşan uzmanlar, Santa Clara’daki gerçeğin ortaya çıkmasına kadar ABD’de Covid-19 kaynaklı ilk ölümün 6 Şubat değil, 29 Şubat'ta Washington eyaletinde gerçekleştiğinin sanıldığına vurgu yaptı.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • hsd 3 yıl önce Şikayet Et
    Çine doğru bilgi vermediği için tepesine çökmeye çalışan Abdye tüm dünya dava açsın.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu virüs yıllar önce yapılmış arkadaşlar bunu yapanda amerika bakın geçen dizi izzliyordum ve dizide müdüre eldvenle dokunuyor ve adam 24 saat geçmeden her yeri morarıyor ve nefes almıyor .Molder araştırınca gizli hükümetin yaptığı bir biyolojik silah olduğu çıkıyor . virüsün adını '' SARES 19 ''diyor yani SARS19 yani covid 19 ve MERS ve gripin türevleri ...yani yıllar öncesinden amerikanın parmagı olduğu ve 2019 da çıkıcağı the x Files dizisin de söylenmiş .6 sezon 9. bölümü izleyin the x files in ve göreceksiniz 19 dakkadan sonra ve SRS 8 .19 da geçiyor yan i 8 ayda ağustosda ya tavan yapıcak toplu ölümler olucak ya da aşısını bulduk diyecekler .dizi 1993-2002 arasında çıkmış izlenmiş
    Cevapla
  • candaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    aaa oldu mu şimdi trump gerçeği saklamışsın.sana tazminat davası açacağım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR