Bugüne kadarki en sert eleştirilerinden biri! Obama, Trump yönetime fena yüklendi

Eski başkan Obama'dan Trump yönetimine sert eleştiri geldi. Obama, Beyaz Saray'ın yeni tip koronavirüs kriz yönetimini "tam bir kaotik felaket" olarak tanımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2020 08:40 GÜNCELLEME 10.05.2020 10:34 DÜNYA
Bugüne kadarki en sert eleştirilerinden biri! Obama, Trump yönetime fena yüklendi
Bugüne kadarki en sert eleştirilerinden biri! Obama, Trump yönetime fena yüklendi

ABD'nin eski başkanı Barack Obama, Trump yönetimine karşı bugüne kadarki en sert eleştirilerinden birini yeni tip koronavirüs kriziyle ilgili sarf etti.

 

CNN'in haberine göre Demokratlar'ın başkan adayı olması beklenen Joe Biden'a destek için yapılan kapalı bir telekonferansta konuşan Obama, Beyaz Saray'ın Kovid-19 krizi yönetimini "tam bir kaotik felaket" olarak tanımladı.

Obama, Alumni Association adlı organizasyonun üyeleriyle gerçekleştirilen 30 dakikalık konuşmanın bir kaydını önce Yahoo News yayımladı. Ardından CNN, Obama yönetiminin eski üç çalışanıyla konuşarak bu konuşmayı doğruladı.

 

Henüz Obama'dan ve Beyaz Saray'dan konuyla ilgili bir açıklama yok.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Obama sen beyaz yalakası alçağın tekisin. Sırf o ülkede kabul görmek için tüm Orta Doğuyu ateşe attın. Sen en büyük imansızsın. Yerin cehennemin dibidir inşallah.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun yüzü de var konuşmaya ne sağlam surat
    Cevapla
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bir düşünün abd 1800 li yıllarda KIZILDERELİLERİN toprağıydı sonra işgal başladı ingiliz ırlanda ispanya almanya iç savaş çıkarttılar sözde sonra ÖZ ve ÖZ KIZILDERELİLRE saldırdılar hepsini kanadaya sürdüler 1800 lerin sonunda yahudiler geldi para baronları ve abd yi ele geçirdiler söyle bir bakın abd tarihinde hiç müslüman başkan olmuşmu barack obama afrika kökenli hırıstiyan trump irlandalı hırıstiyan ve yahudi emperyalizimin adamları barack oba müslüman olsaydı israilin afrika da yaptığı katliamları engelerdi bir afrika kökenli olarak bunlar danışıklı dövüş hüseyin barack obama hüseyin müslüman ismi KABORTA MÜSLÜMAN NE KAFİRLER VAR bir bilseniz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük felaket seni başkanlığıgındır.
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    Obama şaşırma sabrımızı taşırma. zaten seni bu millete iyi bir müslüman diye yutturanlar oldu. en büyük düşman çıktın gittin ABD nin başından. ortadoğuya terör örgütlerini yerleştiren zihniyet senin desteklediğin silah baronları ve siyonist zihniyettir. katillerin başlarından biri de sensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR