Katar'a inen gizemli uçak kafaları karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde darbe yalanıyla Suudiler tarafından hedefe konan Katar'a dün CIA'ya ait olduğu tahmin edilen bir uçak gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2020 12:53 GÜNCELLEME 13.05.2020 17:52 DÜNYA
Katar'a inen gizemli uçak kafaları karıştırdı
Katar'a inen gizemli uçak kafaları karıştırdı

Geçtiğimiz hafta önce Katar sonra Venezuela darbe iddialarıyla gündeme geldi. ABD'li şirket tarafından Venezuela'ya düzenlenen sızma girişimi başarısız oldu. Aynı gün Katar ile ilgili darbe iddiaları ortaya atıldı.

 

Orta Doğu'da Filistin'in yanında duran ve Türkiye ile yakın ilişkiler kurduğu için bölge devletlerin kötü emelleri ile karşılaşan Katar dik duruşunu kaybetmiyor.

Geçtiğimiz hafta bazı Suudi Arabistanlı troller tarafından ortaya atılan iddialarda Katar'da darbe girişimi olduğu servis edilmişti. Kısa süre sonra Katar iddiaları yalanladı.

 

BÖLGEYE GİDEN CIA UÇAĞI

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'na (CIA) ait olduğu tahmin edilen bir uçak Zimbabve'den Katar'a geldi. Katar'ın Ar-Rayyan kentine gelen uçağın hangi amaçla bölgeye geldiği bilinmiyor.

YORUMLAR 4
  • gizli 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir niyetle inmedi kesin de....
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk askeri katarda Allahın izniyle hiç bir şey yapamazlar.Eski devir bitti bizim istediğimiz şekilde hateket etmek zorundalar o yüzden yeseler doymazlar bizden.eee artık bu asır müslüman Türk milletinin asrı olacak inşallah
    Cevapla
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Mit teyakuzdadir insAllah her yol mübah bunlara Allah korusun ümmeti
    Cevapla
  • Neoturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslinda darbe kendilerinde olacak daha kavrayamiyolar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR