5 Mayıs tarihinde Endonezya'nın Kuzey Sulawesi eyaletine bağlı Manado'daki geçildiği belirtilen ve sosyal medyada bir anda yayılmaya başlayan görüntüde, Kovid-19'dan yaşamını yitiren erkeğin cesedinin toprağa verildiği görülüyor.

Görüntüde, rahibin dua okuduğu sırada mezara indirilen tabutun içinde bir hareketlenme oluyor. Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar, hızlı bir biçimde yayıldı.

Toprağa verilen kurbanın halen canlı olup olmadığı bilinmiyor ancak tabutun görüntüsü sosyal medyada hızla yayılınca bazı kullanıcılar gömülen erkeğin son bir kez el salladığını yazdı. Hastanın canlı canlı gömülmesinden endişe ediliyor.

Avustralyalı bilim insanları, geçen yıl ölü bedenlerin hareket edebildiğini ortaya koyan bir araştırma yayınlamıştı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Rıck 16.05.2020 01:28
    Oluler dırılırse ıste senaryo o zaman baslar .
  • NECİP 15.05.2020 22:02
    Müslüman olmakla şereflendiğimiz bu cennet vatanı bizlere canlarıyla emanet bırakan aziz şehitlerimiz varken zikir ve dua yapmanın rahatsızlık verdiğini düşünmek vatana ihanet demek bile azdır hemde bu vatandanda müslüman olararak bildiğimiz kişiden bu sözleri duymak bizi derinden üzmüştür.Müslüman kanıyla yuğrulan bu aziz vatanımızdan Ezan,Tekbir, Salavat ve dualar yükselmeye devam edecek inşallah.Rahatsız olan istediği yere gidebilir.
  • Cavit 15.05.2020 22:01
    Münker ile nekir melekleri geldi hesap sormaya başlamış olabilir ki Bu olacak kaçmak yok bundan. Ölüyedeğilde biz kalanlara ögütler lazım sanki
  • Nazım 15.05.2020 21:11
    Ben dedim size ,bu ölüler bir de dirilmeye başlarsa diye. Asıl o zaman korkun. The Walking Death..:)
  • Selim 15.05.2020 15:09
    Ey milletim şu ülkemin kîymetini iyi bilelim.
Daha fazla yorum görüntüle