Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) çıktığı nokta kabul edilen hayvan pazarlarından yeni görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Uluslararası hayvan hakları derneği PETA, gizli çekim yaptığı hayvan pazarlarındaki içler acısı durumu sosyal medya hesaplarında yayınladı.

PETA, Kamboçya, Endonezya, Filipinler, Tayland, Vietnam ve Çin'deki hayvan pazarlarına sızarak içler acısı durumu görüntüledi.

Görüntülerde, küçücük kafesler içindeki canlı hayvanların yanı sıra, derisi yüzülmüş köpekler, kazlar, tavuklar, balıklar, yarasalar ve maymunlar yer aldı.

Görüntüler, müşteri kılığında hayvan pazarlarına sızan, hayvan hakları örgütü PETA'dan araştırmacılar tarafından kaydedildi.

Yorumlar 37 Yorum Var
  • memo 19.05.2020 18:45
    bu hayvan hakları örgütleri niye ispanyaya gidip şiş saplayarak can çekişen bogaları niye yayınlamıyorlar?
  • Rotterdam 18.05.2020 19:40
    bu pazardakileri insanlar yiyorsa, onlar hayvandan daha vahsidir. Bunlar insanida yer, nasilsa Allah korkusu yok iman yok. Hayvan bile herseyi yemez.
  • ----- 18.05.2020 17:29
    diyorlar ya yen dünya gücü çin falan hepsi hikaye . ülke insanının yarısı aç çinde .
  • hüseyin 18.05.2020 17:23
    ne var adamların yediklerinde görüntülerdeki çoğu hayvan Türkiyede tüketiliyor çakal tilki domuz kurbaga salyangoz kirpi kaplumba bu hayvanları tüketen bir çok vatandaşımız var
  • önemli 18.05.2020 17:15
    Çin Halk Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan insanlar havada uçan, karada yaşayan(insan hariç), denizde yüzen her tür canlıyı yiyebilirler. Bu bize her ne kadar insanlık suçu ve dehşet olarak görülse de Çin halkının tarihi geçmişine bakmanız gerekmektedir. Çin halkı 1949 devriminden sonra yaklaşık 40 yıl büyüme ve gelişme amacıyla uygulanan devlet politikalarının ve planlarının altında ezilmiş ve yaşanan kıtlıklarda 40-50 milyon arasında insan ölmüştür. Sonuç olarak bugün her şeyi yemek potansiyeli kökenlerine işlemiş açlık ve kıtlık kimliklerinden gelmektedir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek