BAE'de koronavirüs ölümleri arttı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 233'e yükseldi. Bahreyn'de de vaka sayısı arttı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2020 00:56 GÜNCELLEME 21.05.2020 00:56 DÜNYA
BAE'de koronavirüs ölümleri arttı
BAE'de koronavirüs ölümleri arttı

BAE Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, 6 kişinin daha virüs nedeniyle hayatını kaybettiği, son verilerle toplam can kaybının 233'e yükseldiği ifade edildi.

 

Ülke genelinde yapılan son testlerden 941'inin pozitif çıktığı kaydedilen açıklamada, toplam vaka sayısının 26 bin 4'e ulaştığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, virüse yakalananlardan 1018'inin daha iyileşmesiyle hastalığı yenen kişi sayısının 11 bin 809 olduğu aktarıldı.

 

BAHREYN

Bahreyn Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 45 kişide daha Kovid-19 tespit edildiği ve toplam vaka sayısının 7 bin 906'ya yükseldiği bildirildi.

Açıklamada, virüse yakalanan 234 hastanın daha iyileştiği, böylece sağlığına kavuşan kişi sayısının da 3 bin 568'e ulaştığı aktarıldı.

Bakanlık son olarak ülkede Kovid-19 kaynaklı can kaybının 12 olduğunu paylaşmıştı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Terörü finanse edeceklerine biraz bilime ve insanlığa yatırım yapsalardı... Yarın utanmadan Türkiye'den yardım isterler
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsunlar
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizce bir mahsuru yok. İsterse hepsi ölsün İsrailin köpeği, İslamın ve Türkiyenin düşmanı değilmi bunlar.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yi 50seneye aşkın darbeciler münafık lar yönetti taa 2000li yıllara kadar... Onlara gücü yetmeyen ilim den uzak tutulmuş müslüman halkın suçu neydi... Bizede belkide beddua eden müslüman lar vardı o zaman...
    Cevapla
  • Cevap 3 yıl önce Şikayet Et
    Halkın ne günahı var yazan şahsa cevaben herkes layık olduğu şekilde yönetilir bin kez duymuşsundur müslüman korkak olursa münafık tepesinden inmez iyileri neden helak ediyorsun Allahım diye melekler sorunca onlar kötülüğe engel olmadılar cevabını aldılar
    Cevapla
  • hssa 3 yıl önce Şikayet Et
    Halkın ne günahı var.Bu kadar gaddar olmayın.tamam devleti yönetenler beş para etmez soysuz köpekler ama halkın büyük kısmı Türkiye'yi ve Erdoğan'ı seven düzgün insanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR