ABD Başkanı Donald Trump'tan bayram mesajı

ABD Başkanı Trump, Ramazan Bayramını tebrik eden bir mesaj yayınlandı. Mesajında, tüm Müslümanların bayramını kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2020 13:39 GÜNCELLEME 24.05.2020 13:39 DÜNYA
ABD Başkanı Donald Trump'tan bayram mesajı
ABD Başkanı Donald Trump'tan bayram mesajı

ABD Başkanı Trump, Ramazan Bayramı ile ilgili yazılı mesaj yayımladı. Trump, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında, tüm Müslümanların bayramını tebrik etti.

 

TRUMP'IN MESAJI

Trump, mesajında, "Ramazan Bayramı dolayısıyla ben ve eşim Melania, ABD ve tüm dünyadaki Müslümanlara en samimi selamlarımızı gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.

Trump ayrıca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dünya genelinde mücadele sürerken insanların, inançlarına, ailelerine ve arkadaşlarına güvenerek ayakta kaldığını vurguladı.

 

İslam'ın getirdiği kardeşlik mesajlarının bugün daha fazla farkında olduklarını kaydeden Trump, mesajını, "Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimizle tebrik ediyoruz." şeklinde tamamladı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Öldürdüğü müslümanların,kan kusturduğu dünyanın ramazanını kutluyor.Allah senin gibi zalimleri ne yapacağını çoooook güzel tarif etmiş kuran da....Zalimler için yaşasın cehennem......
    Cevapla
  • cibali 3 yıl önce Şikayet Et
    bir an için geçmişi unutup şu mesajın samimi ve içten olduğunu düşünmek istedim, ne güzel bir dünya olurdu düşünsenize, ihtiras, hırs, din düşmanlığı, haset, fesat ve işgal gibi şeytani şeyler olmasa
    Cevapla
  • Mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bir hüsnüzan ama müslüman öldürüyorlar, gariban öldürüyorlar bu da tezat.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR