Türkiye'ye desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz

Kosova Dışişleri ve Diyaspora Bakanı Meliza Haradinaj Stublla, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede Kosova'ya yönelik destek ve tıbbi yardımı nedeniyle Türkiye'ye teşekkürlerini ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 11:52 GÜNCELLEME 02.07.2020 13:38 DÜNYA
Türkiye'ye desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz
Türkiye'ye desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz

Kosova Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Çağrı Sakar'ı makamında kabul eden Dışişleri Bakanı Meliza Haradinaj Stublla'nın, pandemi sırasında Kosova'ya tıbbi yardım gönderen Türk devletine şükranlarını ifade ettiği belirtildi.

 

Dışişleri Bakanı Stublla'nın görüşmede, Kosova'nın devlet olarak ilerlemesinin tüm süreçlerinde Türkiye'nin desteğinden dolayı şükranlarını ilettiği ve Büyükelçi Sakar'a Kovid-19 salgınına karşı mücadelede, Türk devletinin desteği ve tıbbi yardımları için teşekkür ettiği kaydedildi.

Açıklamada, görüşmede ayrıca Türkiye'nin Kosova'dan bir sonraki liderliği aldığı Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci'nde (SEECP) gündemin ve önceliklerin uyumlaştırılması konusunun da ele alındığı belirtildi.

 
KAYNAK : AA
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Dost Kahvesi. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne güzellik böyle yahu..Bu kadar güzel bakan mı olur..Editör arkadaşlar her hal yanlış resim koymuşlar. :))
    Cevapla
  • Porsuklar 3 yıl önce Şikayet Et
    İkna yeteneği olsun istemişlerdir tutmazsa dizide oynar
    Cevapla
  • paslanmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bakanmı olur bakan dedigin kilolu çirkin birsey olmali
    Cevapla
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    balkan göçmenlerinin çoğu bize kin kusuyor. Merak ediyorum soruyorum neden?
    Cevapla
  • balkan göçmeni 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi (islam) özünden uzaklaştığı(uzaklaştırıldığı) için. Hata bizde, herkeste. Ne anlatabildik, kendimizden başkasına faydamız oldu mu? Bir nesil önce Almanya ya gidenlerin çocukları tanınmaz haldeyken, 1878 den itibaren Osmanlı idaresinden çıkarak gayrimüslüm idaresine girmiş memleketlerde müslümanlığın bu kadar izinin kalması bile başarıdır.
    Cevapla
  • Adiniz Soyadiniz 3 yıl önce Şikayet Et
    biz osmanli Torunu elhamdülillah Nüslüman Türk. Devleti herzaman basimizin üstünde gören. Arkadas cok dogru diyor. balkan halki bizden neden nefret ediyor? benim cok tanidigim var. konuyu acmazlqr ama belli ederler. hadi hirvati sirpi anladim ama bosnak olsun arnavut olsun bjnlara bende anlal veremiyorum. zaten bunlarin ne kültürü ile nede islam ile alakasi kalmamis sadece laf üzere
    Cevapla
  • Anzavur 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz kimsiniz
    Cevapla
  • Birtürk 3 yıl önce Şikayet Et
    sırp gavuru bunları iyice asimile etmiş buradaki cahapeliler gibi kendini tehşir peşinde .devlet yönetimimi mankenlik ajansımi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR