Korona zaferini duyurmuşlardı! Kötü haber

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 2 kişide daha koronavirüs tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 20:19 GÜNCELLEME 02.07.2020 20:19 DÜNYA
Korona zaferini duyurmuşlardı! Kötü haber
Korona zaferini duyurmuşlardı! Kötü haber

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) koronavirüs vakaları yeniden artmaya başladı. KKTC’de 75 gün sonra tespit edilen ilk vakanın ardından bugün 2 kişide daha koronavirüs tespit edildi. KKTC Sağlık Bakanı Ali Pilli, yaptığı yazılı açıklamada son 24 saatte 569 kişiye koronavirüs testi yapıldığını aktarırken, 2 kişinin ise test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu. Bakan Pilli, vakaların KKTC’ye havayolu ile geldiğinin aktarırken, 1’inin Türk vatandaşı, diğerinin ise Kazakistan vatandaşı olduğunu açıkladı. Pilli, ülkede toplam vaka sayısının 3’e yükseldiğini ifade etti.

 

İKİ VAKA DA KARANTİNA ALTINA ALINDI

Bakan Pilli, her iki vakanın da hızlı bir şekilde başkent Lefkoşa’da bulunan Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde karantina altına alındığını açıkladı. Sağlık Bakanı, vakalar ile temas eden kişilerin ekipler tarafından takip edildiğini ve temaslı kişilerin gözlem altına alınmaya başlandığını duyurdu. Pilli, vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyması konusunda çağrıda bulundu.

 

YORUMLAR 3
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Geldi gene belamızın başı . Tez zamanda kurtulmaları dileği ile. Hayırlısı olsun bakalım... Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'ya akıl versin ve hayırlı gelecekler nasip etsin. Maske ile çıkmak çok mu zor ?
    Cevapla
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu virüsün aşı olmadan zaferi olurmu Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Olur ki.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR