Tehdit ettiler: Kraliyete ait kurumları vururuz!

İç savaşın hüküm sürdüğü Yemen'de İran destekli Husiler, Suudi Arabistan'da kraliyete ait kurumları ve askeri noktaları vurmakla tehdit etti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 06:33 GÜNCELLEME 03.07.2020 06:33 DÜNYA
Tehdit ettiler: Kraliyete ait kurumları vururuz!
Tehdit ettiler: Kraliyete ait kurumları vururuz!

Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, Suudi Arabistan önderliğindeki koalisyon güçlerinin çok özel nitelikli operasyonlar düzenleyeceğini duyurmasının ardından Saba haber ajansına açıklamalarda bulundu.

 

Seri konuşmasında "Yemen'e ve 5 yıl boyunca sivilleri perişan edilen Yemen halkına düşmanlık yapanlara karşı mızrak başı olan kuvvetlerimiz, Suudi Arabistan içlerindeki askeri noktaları ve Kraliyete ait kurumları hedef almayı sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

Husiler, koalisyon güçlerini geçen çarşamba ülkenin kuzeyindeki Sade kentine düzenlediği hava saldırılarında sivilleri öldürmek, eski başkent Sana'da da tıbbi malzeme depolarını bombalamakla suçluyor.

 

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Israille savaşmak caiz degildir diye FETVA VEREN Suudi şeyhülislami ve Israil ile aşna fişna iliskiler kuran Suudi yönetimiii...ALLAH SIZI NASIL BILIYORSA ÖYLE YAPSIN...!!!
    Cevapla
  • uygurlu 3 yıl önce Şikayet Et
    geçici olarak 2 tane siha verelim. tek şart selman katilinin vurulması olsun.
    Cevapla
  • Osman58 3 yıl önce Şikayet Et
    Danışıklı dövüş. İranın desteklediği Yemenli isyancı husilerin elindeki silahlar ile; Suudi Arabistanın elindeki silahlar hep Amerikan malı. Önemli olan Amerika silah satarak para kazansın ve ölenler hep Müslümanlar olsun. Sonrada dünyaya Müslümanlar terörist diye ilan edilsin.Tek amaç bu bence.
    Cevapla
  • sarı 3 yıl önce Şikayet Et
    vuramaz ki boş laf...
    Cevapla
  • Fermantasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Suudi lere iyi bi ders lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR