Merkel, eleştiriler üzerine maskeli ilk kez görüntülendi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında maske takarak görüntülemediği için yapılan eleştirilerin ardından parlamentoda maske taktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 17:36 GÜNCELLEME 04.07.2020 09:16 DÜNYA
Merkel, eleştiriler üzerine maskeli ilk kez görüntülendi
Merkel, eleştiriler üzerine maskeli ilk kez görüntülendi

Almanya Başbakanı Angela Merkel'e geçtiğimiz pazartesi günü bir basın toplantısı sırasında gazeteciler tarafından "Neden kamusal alanda maske takarak görüntülenmediği" soruldu. Başbakan Merkel, gelen eleştirilerin ardından bugün parlamentoya giriş yaptığı sırada maskeli bir şekilde görüntülendi. Parlamentonun üst kanadı olan Bundesrat'a giren Merkel, Almanya'nın 1 Temmuz'da başlayan 6 aylık Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı kapsamında hazırlanan "EU2020" yazılı maske taktı.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 2
  • İsmailC* 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanyanın yürüteceği dönem başkanlığında Emekli statüsündeki Türkiye vatandaşlarının schengen bölgesinde vizesiz seyahatine izin vermelidir.Kanunen buna hakları mevcuttur.Insana e emeğine saygı duyulmalıdır.Emekli bir insan ömrünün geri kalanını rahat ve huzurlu geçirmesi için istediği ülke şehirde seyahat konaklama müsade edilmelidir. Seyahat ve konaklamada zaten kendi maaş ve sağlık güvencesi olduğu için hiçbir ülkeye yük olacak konumda değiller aksine gittikleri yerde maddi katkıları olacaktır.Umuyoruzki bu konudaki çalışmalar yapılır hızlı bir şekilde yürürlüğe girer.Yıllarca ülke ekonomisine katkı veren emekli kesimine sahip çıkılmalı bir gün herkes emekli olacak.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ninja Merkel )))))
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR