Koronavirüs partisine katılan adam hayatını kaybetti

ABD'de düzenlenen koronavirüs partileri gündeme gelmişti. Kovid'i yayarak kişilerde sürü bağışıklığı kazandırmayı hedefleyen partiye katılan bir kişi, organizasyondan günler sonra yaşamını yitirdi. Doktorlar ismi açıklanmayan 30 yaşındaki adamın son sözlerinin "Bir hata yaptım hastalığı hafife aldım, eğlendim ama öyle değilmiş" olduğunu aktardı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2020 11:43 GÜNCELLEME 13.07.2020 11:46 DÜNYA
Koronavirüs partisine katılan adam hayatını kaybetti
Koronavirüs partisine katılan adam hayatını kaybetti

Koronavirüs salgınını sürü bağışıklığı ile atlatmayı hedefleyen ABD'liler, ülkenin bir çok yerinde Kovid partileri yapıyor, eğlence organizasyonları düzenliyordu. 

 

 

O partilerden biri de San Antonio'da düzenlenmişti. Kovid-19 hastalığının "gerçek olmadığını" düşünen bir kişi "Covid partisine" katıldıktan sonra enfekte oldu. Hastalanan genç birkaç gün sonra hayatını kaybetti.

"BİR HATA YAPTIM, HAFİFE ALDIM"

Doktorlar ismi açıklanmayan 30 yaşındaki adamın son sözlerinin "Bir hata yaptım hastalığı hafife aldım, eğlendim ama öyle değilmiş" olduğunu aktardı.

 

 

San Antonio'daki Metodist Hastanesi'nde görev yapan Dr Jane Appleby, son haftalarda 20 ila 30 yaşında olanlarda Covid-19 vakalarının arttığına dikkat çekti.

Hastalığın hafife alındığının altını çizen Appleby, "Gençlerin bazıları hastalık karşısında güçlü olduklarını düşünerek, yenilmez olduklarını sanıyorlar. 30 yaşındaki bir hastamız, hayatını kaybetmeden önce, 'Sanırım bir hata yaptım, bunun bir kandırmaca olduğunu sanıyordum ancak öyle değilmiş' demişti. Bunlar gerçekten üzücü olaylar" dedi.

Dr Appleby ayrıca, "Lütfen maske takın, olabildiğince evde kalın, kalabalık gruplardan kaçının ve ellerinizi dezenfekte edin" tavsiyelerinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR