Trump'ın Twitter'da paylaştığı video, Linkin Park'ın şikayeti üzerine kaldırıldı

Twitter, ABD Başkanı Donald Trump'ın bir paylaşımında yer alan videoyu, Amerikalı rock grubu Linkin Park'ın şikayeti üzerine platformdan kaldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2020 15:47 GÜNCELLEME 19.07.2020 15:51 DÜNYA
Trump'ın Twitter'da paylaştığı video, Linkin Park'ın şikayeti üzerine kaldırıldı
Trump'ın Twitter'da paylaştığı video, Linkin Park'ın şikayeti üzerine kaldırıldı

Daily Mail'in haberine göre, Trump'ın dün paylaştığı seçim kampanyasıyla ilişkili videoda, izinsiz olarak Linkin Park grubunun "In the End" şarkısı kullanıldı.

 

 

ŞİKAYET ÜZERİNE KALDIRILDI

Grup, Twitter'da Trump'ın "retweet"inin geniş kitlelerce tartışılması üzerine videoyu fark ettiklerini ve haksız uygulamayı durdurma emri çıkarttırdıklarını bildirdi.

Açıklamada, "Linkin Park, Trump'ı onaylamadı ve onaylamıyor, organizasyonunun, herhangi bir parçamızı kullanmasına da izin vermedi. Haksız uygulamayı durdurma emri çıkartıldı." ifadeleri kullanıldı.

 

 

İlk olarak Beyaz Saray sosyal medya yöneticisi Dan Scavino tarafından Twitter'da paylaşılan videoda, Trump'ın destekçilere seslendiği anların, Kongre çekimlerinin, askeri uçakların ve rakibi Joe Biden'ın görüntülerinin bir montajı yer alıyordu.

Linkin Park'ın hayranları, video üzerine sosyal medyada, grubun 2017'de intihar eden baş solisti Chester Bennington'ın "mezarında ters döndüğü" yorumlarını yaptı. 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 1
  • pelin 3 yıl önce Şikayet Et
    bir konuda Trumpa çok kızmıştım dedim ki inşallah Amerika senin başına yıkılır 1 ay sonra hakikaten de Amerika başına yıkıldı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR