İmzalar atıldı: Türkiye, Kosova Ordusuna hibe etti

Türkiye, Kosova Güvenlik Gücüne (FSK) askeri giysi, yatak ve teknik ekipmandan oluşan yaklaşık 743 bin dolarlık hibede bulundu. Kosova Güvenlik Gücü Lojistik Komutanı Tuğgeneral Naim Haziri, Türkiye hükümetine ve askeri ataşeye FSK'ye sürekli desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2020 15:58 GÜNCELLEME 10.08.2020 16:52 DÜNYA
İmzalar atıldı: Türkiye, Kosova Ordusuna hibe etti
İmzalar atıldı: Türkiye, Kosova Ordusuna hibe etti

Kosova Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Türkiye tarafından Kosova Ordusuna yapılan 742 bin 904 dolar değerindeki hibenin kabul töreninin başkent Priştine'deki "Adem Yaşari" kışlasında düzenlendiği bildirildi.

 

Törene, Türkiye'nin Priştine Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Albay İsmail Cenkeri Ersöz ve FSK Lojistik Komutanı Tuğgeneral Naim Haziri'nin yanı sıra askeri yetkililer katıldı.

İmzalanan belgelerin ardından açıklamalarda bulunan Haziri, Türkiye hükümetine ve askeri ataşeye FSK'ye sürekli desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Ahmet eroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben şuan piriştıne fe yaşiyorum. Buranın insanları bence her iyiliği hakediyorlar hepsi bizim kardeşimiz...
    Cevapla
  • Ugr 3 yıl önce Şikayet Et
    Arnavutlar tam bir Türkiye aşığıdır.Kimse bilmeden konuşmasın,hepsi bizim kardeşimizdir
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale savaşı için kosovalılar yürüyerek türkiyeye savaşa gelmiş lütfen biraz tarih araştırması yapıp öyle yorum yazın
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • Tuzla 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede yasayan pek çok kosovali var emekli bir emekli maaşı da fazladan verilsin Kosova ya tersine göç etsinler ki orada Türk koloni leri oluşsun Kosova nufusu almanyaya göç ediyor meydan sirplara kalıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR