ABD'li şarkıcı Halsey Türk çıktı! İlk işi baklava yapıp Türkçe öğrenmeye başlamak oldu

Macar asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Halsey, geçen ay yaptırdığı DNA testinde hayranlarına yüzde 11 Türk çıktığını duyurmuştu. Halsey, baklava yapma konusunda ustalaştığını ve Türkçe öğrenmeye de başladığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2020 12:00 GÜNCELLEME 17.08.2020 12:39 DÜNYA
ABD'li şarkıcı Halsey Türk çıktı! İlk işi baklava yapıp Türkçe öğrenmeye başlamak oldu
ABD'li şarkıcı Halsey Türk çıktı! İlk işi baklava yapıp Türkçe öğrenmeye başlamak oldu

ABD'li ünlü şarkıcı Halsey, geçen ay yaptığı paylaşımda, "Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Ancak yaptırdığım DNA testinde pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu öğrendim. Sadece yüzde 11'lik bir oran ama baklavayı sevmek için yeterli" ifadelerini kullandı. Yüzde 11 Türk asıllı olduğunu ifade eden Halsey, baklava yapmayı öğrendiğini belirten bir paylaşım da yaptı.

 

"TÜRKÇE ÖĞRENİYORUM"

Halsey'nin Türk hayranlarından biri sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Halsey, baklava dışında bize Türkçe bir şeyler söyle" dedi. Halsey hayranına verdiği yanıtta, Türkçe öğrendiğini duyurdu. Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımda, "Türkçe öğreniyorum!" diyerek telefonunun Türkçe klavyesini de paylaştı.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • EDANUR EKE 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten halseye bayılıyorum ve türk olması tam olarak bilmiyorum ama neyse beni çok mutlu etti amerikalı oldugu halde türk çıkıyor harika birsey bu bu arada eğer baklavadan artarsa bizede versinler bakalım nasıl yapmış dimi hahahahaha
    Cevapla
  • oha oha oha 3 yıl önce Şikayet Et
    oha
    Cevapla
  • İSMAİL ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Macarlar zaten Türk Hungarya hristyan türk Orta asyadan göç eden Türk kavimlerinde Bulgarlar ve Macarlar asimile olmuşlardır Türklük Müslümanlıkla özdeşleşmiştir.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Farklı bir ırkta iken Araplaşmak asimilasyon sayılır mı sizce?
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    elhamdulillah muslumanim, muslumanligi araplasmak olrak goruyorsan, o zaman sen de buyuk ihtimal farkli bir irk iken ya ingiliz ya alman yada firansiz mi sayilmis oluyorsun ?
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gezizekalı CHP'li olduğun besbelli...
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    her keste böyle iz isteriz, bravo kiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR