Beyrut Limanı'nda büyük yangın

Lübnan'ın Beyrut Limanı'ndaki patlamadan bir ay sonra bu kez bölgedeki petrol ve lastik deposunda büyük bir yangın çıktı. Lübnan Kızılhaç Başkanı, Beyrut Limanı'ndaki yangında patlama beklemediklerini ve yaralanma olmadığını, dumana maruz kalan kişilerin bazılarının nefes alma zorluğu yaşadığını söyledi. Lübnan Başsavcısı ise soruşturma kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2020 14:22 GÜNCELLEME 10.09.2020 17:17 DÜNYA
Beyrut Limanı'nda büyük yangın
Beyrut Limanı'nda büyük yangın

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaklaşık 190 can alan ve çevreyi harabeye çeviren limandaki patlamadan bir ay sonra aynı bölgede yangın çıktı. Yangın, Beyrut Limanı'nın gümrüksüz mallar bölümündeki petrol ve lastik deposunda çıktı.

 

​Şehirde panik tekrar artarken, itfaiye ekipleri gecikmeksizin olay yerine ulaştı ve ilk müdahaleyi yaptı. Yangın söndürme çalışmalarına ordu helikopterleri de katıldı.

Lübnan Kızılhaç Başkanı, Beyrut Limanı'ndaki yangında patlama beklemediklerini ve yaralanma olmadığını, dumana maruz kalan kişilerin bazılarının nefes alma zorluğu yaşadığını söyledi.

Lübnan Başsavcısı, limandaki yangının nedenlerini ortaya çıkarmak için tüm güvenlik teşkilatlarına soruşturma yürütme talimatı verdi.

 
YORUMLAR 1
  • ☪ Kürdüm ☪ 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbar esklavajist Fransa rahat durmuyor, Libya yi atese verdi yakti, Lübnani da yakiyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR