Beyrut'tan korkutan haber! 143 tane daha bulundu

Lübnan’daki Beyrut Limanı’nda 4 Ağustos’ta meydana gelen şiddetli patlamanın ardından bu yana patlayıcı madde yüklü 143 konteyner daha bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2020 19:56 GÜNCELLEME 11.09.2020 19:56 DÜNYA
Beyrut'tan korkutan haber! 143 tane daha bulundu
Beyrut'tan korkutan haber! 143 tane daha bulundu

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bulunan Beyrut Limanı’ndaki 12 numaralı depoda 4 Ağustos tarihinde 2 bin 750 ton amonyum nitrat patlamış, patlamada en az 190 kişi hayatını kaybetmiş, 6 bin 500’den fazla kişi yaralanmıştı.

 

 

Lübnan Ordu yetkilisi Roger Khoury yaptığı açıklamada, ordunun mühendislik ve bakım ekiplerinin Beyrut Limanı’nda meydana gelen yıkıcı patlamadan bu yana patlayıcı madde yüklü çok sayıda konteynerin bulunduğunu belirtirken, “15 yıldan uzun süredir limanda depolanan ve patlayıcı madde içeren toplam 143 konteyner daha bulundu” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda limanın 9 nolu giriş kapısı yakınlarında bulunan bir konteyner içinde 4 ton 350 kilogram amonyum nitrat bulduklarını hatırlatan Khoury, konteynerin bir çöp sahasına taşınarak imha edildiğini açıkladı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    .cumhrubaşkanımızın zeki bakışı olmassaydı bi darbe daha bizi 100 yıl geri atardı!merikalıya ingilize köle olurduk uyanın artık hala cumhurbaşkanımızn hizmetini alıpda nankörlük edenelre sesleniyorum elinde dolar alıpda hükümet düşsedde dolarım 5 katlasa diyen zavallı beyincikelre sesleniyorum uyanın
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu bizim içinde büyük bir ders olmalı ve çanakkale ve istanbul boğazına gemiler girmeden denetim yapılmalı eyer patlaıcı ve yanıcı maddeler varsa bırakılmamalı düşünün öyle bi r pattlama boğazda yapılsa yunan saldırsa karşıya trakya tarafına nasıl geçiceksin !ya n e yapar eder çıkarma yaparsında bir anlık olduğunda apalar kalırısn aynı 15 temmuz da kendi asker ve polisimiz içindeki fetücülerin kendi halkına saldırması gibi.
    Cevapla
  • Gürsel 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık aylık haftalık günlük anlık denetim ve kontrolün zayıf olursa, tedbirin ehil ellerde değilse" 50 yıllık kazanım ve inşaatin "50 dakikada gider
    Cevapla
  • Selami Uçar 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çaktırmadan senelerce malzeme yığmışlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi köpeklere dikkat;dünya üzerinde bir tane kalsa insanlık huzur bulamaz nokta...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR