İdlib halkından Türkiye'ye destek gösterileri

İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik artan terör saldırılarını kınayan halk, Türkiye ile birliktelik gösterileri düzenledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2020 23:49 GÜNCELLEME 11.09.2020 23:50 DÜNYA
İdlib halkından Türkiye'ye destek gösterileri
İdlib halkından Türkiye'ye destek gösterileri

Hatay'ın karşısındaki Suriye topraklarında yer alan İdlib kentinin merkezinde ve çevre ilçelerinde toplanan halk, hem Türk hem de Suriye "devrim" bayrakları ile bir araya geldi.

 

Kent merkezindeki siviller, İdlib kentinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan'ın resmini taşıyarak, "Kalplerimizde kalacak Serdar", "Suriye ve Türkiye halkı birdir" yazılı pankartlarla Türkiye'ye destek sloganları attı.

Gösterilere katılan sivillerden Abdulhalim Nakouh, AA muhabirine, terör örgütünün Türkiye ile Suriye halkının arasına fitne sokmak istediğini ifade etti.

 

 

Saldırının gerçekleştiği Muatrim köyünün M4 karayoluna yakın olması nedeniyle stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten Nakouh, "Bu tür saldırılara karşı halk olarak tedbirli ve bilinçli olmamız gerekli." dedi.

Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan, Suriye'nin İdlib bölgesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu.

 


 

YORUMLAR 2
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Okadar suriyeli buraya gelip huzurumuzu vozduktan sonra istediğiniz kadar bağırın çağırın, geri dönerseniz bizim için daha hayırlı, artuk istenmiyorsynuz,. Yorumuma karşı gelenler olacaktır, onlara sözüm, hiç aynı binada onlarla yaşadınızmı? Tek meziyetleri iğrenç yemekleriyle tüm mahalleyi kokutmak gürültü ve sürü gibi çoğalmaları
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C nun izni ve yardımıyla hepsinin üstesinden geliriz inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR