Fransa'ya siber şok! Erişim sağlanamıyor...

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı tutumu ve ülkede Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürlerin yayınlanmasına tepki olarak başlatılan Fransız ürünlerini boykot kampanyalarının ardından birçok Fransız internet sitesine siber saldırı düzenlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 08:53 GÜNCELLEME 26.10.2020 08:53 DÜNYA
Fransa'ya siber şok! Erişim sağlanamıyor...
Fransa'ya siber şok! Erişim sağlanamıyor...

Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı Mücadele ve Destek Biriminin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, birçok Fransız internet sitesinin pazar günü siber saldırıya maruz kaldığı belirtildi.

 

"Bu pazar akşamı birçok Fransız web sitesini siber saldırı dalgası vurdu." ifadesi kullanılan açıklamada, bunların hangi kurum ve birimlerin internet siteleri olduğuna ilişkin bilgi verilmedi.

BOYKOT BAŞLATILDI

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un İslam karşıtı tutumu, ülkede Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürlerin yayınlanması ve binaların duvarlarına yansıtılması nedeniyle Katar, Kuveyt, Cezayir, Sudan, Filistin ve Fas'ın yanı sıra birçok ülkede Fransız ürünleri boykot edilmeye başlanmıştı.

 

Fransa'da 16 Ekim'de Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürleri derste öğrencilerine gösteren bir öğretmenin başı kesilerek öldürülmesinin ardından siyasetçilerin büyük bir kısmının İslam'ı ve Müslümanları hedef alan açıklamalarda bulunması, tartışmalara ve İslam dünyasında protestolara yol açtı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron son günlerde yaptığı bir açıklamada, Hazreti Muhammed'e yönelik karikatürleri yayınlamaktan geri durmayacaklarını söylemişti.

YORUMLAR 5
  • Aynen Devam 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransız alışveriş sitelerine ulaşılamaması çok büyük gelir kaybına sebep oluyor. :-)
    Cevapla
  • Mmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Hikayeden boykot. Müslümanlar gerçek müslüman gibi yaşasaydı bir avuçluk israil çevresini saran 1milyarlık müslümana diz çöktüremezdi. Haritaya bi bakın. 1milyar müslümanın ortasında nokta kadar görünen israil sahte müslümanlar sayesinde orta asyayı komple ele geçiriyor. Resmen hepsine diz çöktürdü. Hepsini yaktı yıktı öldürdü. Bu mu müslümanlık. Hadi ordan sizde.
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış veya kıral çıplak diyebilmek. Sözlerinde çok haklısın. Dolayısıyla suçlu olan şeytan değil, çünkü o görevini layıkıyla yapıyor. Asıl suçlu müslümanım deyipte meydanı şeytana bırakan ve sözde müslüman olupta ama özde şeytanın yardımcısı olan ülkeler.
    Cevapla
  • Ozkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransız Mallarına Biz Neden Boykot Uygulamiyoruz
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyguluyoruz. Reis açıkladı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR