İsveç'te PKK'dan Ermenilere açık destek!

İsveç'in başkenti Stockholm'de Ermenilerin Türkiye ve Azerbaycan karşıtı yaptıkları gösteriye, Türk düşmanlığı ile bilinen terör örgütü PKK'nın yandaşı yazar Kürdo Baksi'nin de destek vermesi dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2020 00:30 GÜNCELLEME 28.10.2020 02:13 DÜNYA
İsveç'te PKK'dan Ermenilere açık destek!
İsveç'te PKK'dan Ermenilere açık destek!

Parlamento önündeki gösteride sık sık Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev karşıtı slogan atıldı. 

 

PKK yandaşları adına burada Ermeni göstericilere destek veren yazar Kürdo Baksi, kendini davet edenlere teşekkür ederek seve seve Ermenilere destek verdiğini aktardı.

İsveç'te terör örgütlerinin hamiliğine soyunan Baksi, PKK'nın dışında FETÖ'cülere de yardım ederek Türkiye aleyhinde yapılan kara propagandalara ön ayak oluyor. 

 

Öte yandan İsveç'te yaşayan PKK yandaşı komedyen Özz Nûjen'de sosyal medyada yayımladığı bir videoda Ermenistan'a destek verdiğini Müslüman askerlerin derhal Dağlık Karabağ topraklarını Ermenistan'a bırakmasını istedi.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Dağdelenoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk denen kalleş örgütün, bazı Kürtleri kullanarak, Ermenistanın hayallerine hizmet ettiğinin en bariz delili.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurd demeyin kardesim ermeni onlar, pkk da kurd degil ermeni bunu artik bu sekilde yazin..
    Cevapla
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini TC vatandaşı olarak gören herkese çağrım gelin saçma sapan görüşleri bırakıp devletimizin yanında olalım ikilik olmasın bir olalım. Haçlılar nasıl bir oluyorsa bizde Müslümanlar olarak bir olalım.
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    adları kürdo, asılları ermeno. pkk da kürtden fazla ermeni var. var olan kürdolarda kanı bozuk dinsiz kafir asılları araştırılsa ermeni çıkıyor. doğu kendilerini kürt gösteren ermeni dolu. devletimiz fazla demokrasi yapmasın . adamlar resmen Türk düşmanı.
    Cevapla
  • APO 3 yıl önce Şikayet Et
    İSVEÇ =İKEA boykotmu yani
    Cevapla
  • Bilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ikea'nın sahibi Ingvar Kamprad'ı araştırın! Gençliğinde nazi derneklerine die idi. Şu ana kadar sirketinde yönetici düzeyinde yabancı asıllı birine rastlayamzsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR