Eski Beyaz Saray çalışanı: Melania Trump bazen eşinden iğreniyor

ABD'de 3 Kasım’daki seçimlere doğru nefesler tutulmuşken Donald Trump ve eşi Melania Trump’ı 17 yıldır tanıyan eski Beyaz Saray çalışanı Omarosa Manigault Newman'dan çiftin ilişkisine dair dikkat çeken iddialar geldi. Newman, çiftin 'tuhaf' ilişkisini anlatırken, Melania Trump’ın eşinden bazen 'iğrendiğini' öne sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2020 01:01 GÜNCELLEME 30.10.2020 01:39 DÜNYA
Eski Beyaz Saray çalışanı: Melania Trump bazen eşinden iğreniyor
Eski Beyaz Saray çalışanı: Melania Trump bazen eşinden iğreniyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın eski yardımcılarından oyuncu Omarosa Manigault Newman, Donald Trump ile First Lady Melania Trump’ın ilişkisi hakkında ses getiren iddialarda bulundu.

 

Lorraine adlı talk show programına katılan Newman, Beyaz Saray'ı anlatan 'Unhinged' (Kaçık) isimli kitabında yazdıkları hakkında konuştu. 

'SADECE BAZEN BİRBİRLERİNDEN HOŞLANIYORLAR'

 

Çiftin 'tuhaf' bir evlilikleri olduğunu söyleyen Newman, "İnsanların evlilikleri hakkında yorumda bulunurken çok ihtiyatlı davranırım, çünkü içeride neler olduğunu bilemezsiniz. Ama ben bu çifti flört dönemlerinden bu yana tanıyorum. Son 17 yılda gözlemlediklerimi anlatsam afallarsınız" dedi. 

Newman, "Onlar sadece bazen birbirlerinden hoşlanıyorlar. Melania Trump bazen eşinden iğreniyor" diye konuştu. 

Bu sözlerinin ardından geçen hafta Melania Trump'ın eşinin elini tutmak istemeyerek itmesini hatırlatan Newman, bu görüntünün söylediklerinin bir kanıtı olduğunu öne sürdü. 

'TRUMP, KİTABIN BASILMASINI ENGELLEMEK İSTEDİ'

Newman ayrıca, Trump ve ekibinin kitabının yayınlamasını engellemeye çalıştığını savundu ve şu ifadeleri kullandı: 

"Trump'ı 17 yıldır tanıyorum ve okurları bir yolculuğa çıkararak perde arkasında Donald Trump'ın nasıl biri olduğunu görmelerini istedim. Ancak maalesef doğruyu söylerseniz, uyarılırsınız. Bu yüzden (Trump'ın) avukatları, kitabın yayınlanmasını durdurmaya çalıştı."

Trump'la 2004 yılında The Apprentice (Çaylak) programına çıktıktan sonra tanışan Newman, Ocak 2017’de Trump’ın yardımcısı ve Halkla İrtibat Ofisi'nde İletişim Direktörü olmuştu.

YORUMLAR 3
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    igrenilmeyecek bir tip degil ki. paranın gözü kör olsun..
    Cevapla
  • VatandaŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Parasından iğrenmemiş,iğrenmiyorda görülen o ki,iki iğrenç birbirini bulmuş
    Cevapla
  • Pelin 3 yıl önce Şikayet Et
    demokratlar yakalanmadığı sürece Eee tabii ki eşini sevmez...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR