Ermenistan Meclis Başkanı Ararat Mirzoyan, protestocular tarafından linç edildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ermenistan'a karşı zafer ilanı bütün ülkede büyük bir sevinçle karşılanırken, Ermenistan karıştı. Ermenistan Başbakan’ı Nikol Paşinyan’ın, Dağlık Karabağ’da savaşı Azerbaycan’a karşı kaybettiklerine ilişkin açıklamasının ardından Erivan’da bazı gruplar sokaklara inip Meclis binası ve Başbakanlık ofisini bastı.

Ermenistan Parlamentosu Başkanı Ararat Mirzoyan, meclis binası önündeki göstericiler tarafından linç edildi. Protestocular Mirzoyan'ı arabasından çıkarıp darp etti. Mirzoyan'ın korumalarının saldırıyı engelleyemediği belirtildi. Öfkeli kalabalık tarafından hakarete de uğrayan Mirzoyan, durumu kritik bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Mirzoyan’ın darp edilme görüntülerinin internete düşmesinin ardından Ermenistan İçişleri Bakanlığı olayı doğruladı. Mirzoyan’ın hastanede tedavi altına alındığı belirtilirken Ermenistan Başbakanı Paşinyan konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

Yorumlar 122 Yorum Var
  • silke 12.11.2020 00:00
    hadi bakalim yiyin birbirinizi
  • Ferman 11.11.2020 23:06
    Böylelerinden korkaçan iste kendilerini milleyetçi deyip de savas oldugunda saklanaçak delik arar savas da kayip olunça böyle siyasetçileri linç ederler ulan diyeçen madem milliyetçisin vatan diyorsunuz ermenistan asker ararken sizin orada ne isiniz var karabaga gitseydiniz y’a Azerbaycanli kardaslarim sizi orada topraga gömeydi
  • M.d. 11.11.2020 22:53
    Beter olun. Dunyayi karistirdiginizin on misli kadar ulkeniz karissin
  • fatih 11.11.2020 14:46
    meclisi basacağınıza cesaretiniz yetiyorsa karabağa, cepheye koşsaydınızda boyunuzun ölçüsünü alsaydık...
  • bülent 11.11.2020 13:27
    kendi insanına bunu yapan başkalarına neler yapmaz ki, asıl soykırımcı bunlar...
Daha fazla yorum görüntüle