İsrail malları BAE’de!

İsrail tarım ürünlerinin ilk sergisi, Dubai'deki "Sebze ve Meyve Pazarı'nda" görücüye çıktı. İsrail'deki tarım ürünlerinin ihracatında uzmanlaşmış Carmel Agrixco Company'nin Başkanı Shlomi Vogel, "İsrail'den BAE pazarlarına taze tarım ürünlerinin ihracatı, coğrafi yakınlık ve ürünleri doğrudan BAE pazarlarına hızlı bir şekilde aktarma yeteneği sayesinde büyük bir avantaja sahip" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2020 07:42 GÜNCELLEME 17.11.2020 07:42 DÜNYA
İsrail malları BAE’de!
İsrail malları BAE’de!

İsrail tarım ürünlerinin ilk sergisi, Dubai'deki "Sebze ve Meyve Pazarı'nda" görücüye çıktı. Netanyahu'nun Sözcüsü Ofir Gendelman sergiyi "barışın meyvelerinden" biri olarak değerlendirdi ve ekledi: "En iyi ve en lüks İsrail meyve ve sebzeleri şu anda BAE mağazalarında ve pazarlarında satışa sunuldu. Bu ürünleri İsrailli çiftçilerin ürünlerini Emirliklere ihraç etmelerine olanak sağlayan anlaşmanın ardından satmaya başlattık. Barışın meyvelerini topluyoruz."

 

 

İsrail'deki tarım ürünlerinin ihracatında uzmanlaşmış Carmel Agrixco Company'nin Başkanı Shlomi Vogel, "İsrail'den BAE pazarlarına taze tarım ürünlerinin ihracatı, coğrafi yakınlık ve ürünleri doğrudan BAE pazarlarına hızlı bir şekilde aktarma yeteneği sayesinde büyük bir avantaja sahip" ifadelerini kullandı.

NETANYAHU BİLE ŞAŞKIN

 

 

Başbakan Benjamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada normalleşmenin faydalarını şöyle sıralamıştı: "BAE'den gelen gemiler, Hayfa limanında yüklerini boşaltıyor. Şu anda İsrailli işadamlarından oluşan resmi bir heyet orada, Dubai'de İsrail bayrağını taşıyan tarım ürünleri BAE pazarında satılıyor. "

Yenişafak

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Ali Ekber 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamların zaten kökeni Yahudi niye şaşırdın
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    el altından para akıtıyorlardı şimdi açıktan
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin eyaleti olmak istiyoruz derse şaşmam. Hain BAE
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    hormonlu afiyet olsun
    Cevapla
  • Alaturka 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ahirettede beraber eylesin sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR